Το Monokimono by Micraasia, το πολύχρωμο concept store στην καρδιά των Εξαρχείων, σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό event κάτω από την τέντα του – γεμάτο χρώμα, γεύση και ρυθμό!
Την Κυριακή 25/05, κάτω από την τέντα, δοκιμάζουμε δροσιστικούς χυμούς, αναψυκτικά και ιδιαίτερες λιχουδιές, και απολαμβάνουμε τις μουσικές επιλογές του μοναδικού DJ Pano D του θρυλικού Almodobar. Και φυσικά, δεκάδες κιμονό και αξεσουάρ σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.
Το Monokimono δεν είναι ένα απλό concept store. Είναι ένας χώρος-ταξίδι, γεμάτος χειροποίητες, πολυταξιδεμένες ομορφιές – από κιμονό ραμμένα στη Σμύρνη μέχρι αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα και διακοσμητικά. Όλα μοναδικά, όλα διαλεγμένα με φροντίδα. Ένας χώρος που θυμίζει καλλιτεχνικό στούντιο, με άρωμα δημιουργίας και ανακάλυψης. Που προσφέρει στυλ με χαρακτήρα και ψυχή.

Στα πλαίσια της γιορτής και για μία μόνο μέρα:
ONE DAY SPECIAL SALE -20% σε όλα τα είδη!
Κυριακή 25/05, στο Monokimono by Micraasia – Τοσίτσα 5, Εξάρχεια.
Ελάτε να γιορτάσουμε το στυλ και την άνοιξη!
Τοσίτσα 5, Εξάρχεια
2103416782
6909247999
Insta: micraasia_conceptshop















































































































