Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η // ΠΟΛΗ ΖΕΙ

Τεύχος #99

Το τεύχος #99 της ΗΠΖ κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης γιορτινό. Μετά το επετειακό μας τεύχος, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα

εξώφυλλο τεύχος 97

Τεύχος #97

Το τεύχος 97 του street press περιοδικού πόλης κυκλοφορεί στην Αθήνα από Πέμπτη 3 Νοεμβρίου δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία διανομής

Τεύχος #96

Το τεύχος 96 του Οκτωβρίου κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης. Θα το βρείτε από Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου -- και όχι ...

Τεύχος #95

Άλλος ένας Σεπτέμβρης. Ο μήνας-αρχή. Ο μήνας του τεύχους μας για τη μόρφωση και την εκπαίδευση. Πάντα με τη ματιά ...

Τι σημαίνει “ΗΠΖ”;

Η Πόλη Ζει. Η αναθεώρηση της αστικής εμπειρίας, η αφήγηση της πραγματικής ζωής. Πάνω από όλα όμως να ανακαλύπτεις και να δημιουργείς ενδιαφέροντα εγχειρήματα για την ίδια την Πόλη και τους ανθρώπους της, σε όλες τις κοινωνικές εκφράσεις. Στον Πολιτισμό, στο Εμπόριο, στην Επικοινωνία.

Σε ποιον απευθύνεται η “ΗΠΖ”;

Πόλεις μέσα στην Πόλη! Αλλάζεις στενό και βρίσκεσαι αλλού. Κι όμως κάτι ενώνει τις Πόλεις και τους ανθρώπους της. Απευθυνόμαστε σε σύγχρονους ανθρώπους που έχουν όμως ευαισθησία για το πριν αλλά και για το μέλλον. Μακριά από κατηγοριοποιήσεις και δόγματα αναζητούμε μαζί τους το εν-διαφέρον, το πρωτότυπο, το ειλικρινές.

Τι σκοπό έχει η “ΗΠΖ”;

Να συνδέσει τον “κορεσμένο” Αθηναίο με επιλεγμένα πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις και επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά του. Στην εποχή της αφθονίας, η προσφορά και η ζήτηση χάνονται στη μάζα της πληροφορίας. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο κανάλι επικοινωνίας ούτως ώστε η προβολή να βρίσκει απευθείας τον στόχο της.

Ποια είναι η σκέψη μας;

Η αστική Αθήνα και οι κάτοικοί της. Οι γειτονιές που βρίσκουν την αξία τους, την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους, την πληροφόρηση για δρώμενα και καταστάσεις.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist