Πάνω στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Δράκου, μερικά μόνο βήματα από το σταθμό Συγγρού-Φιξ του μετρό, εδράζεται μια κουκλίστικη κρεπερί που ακούει στο όνομα Boku. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα απολαμβάνεις λαχταριστές κρέπες φτιαγμένες με αγνά υλικά κι ένα σωρό διαφορετικούς συνδυασμούς συστατικών.
Η ζύμη που τυλίγει τα συστατικά είναι 100% χειροποίητη, γι’ αυτό και δίνει άπαιχτο γευστικό αποτέλεσμα τόσο στη γλυκιά, όσο και στην αλμυρή κρέπα. Εμείς ξεκινήσαμε την ημέρα μας με όρεξη για αγγλικό πρωινό, και δοκιμάσαμε την αλμυρή κρέπα Italian nord με κατσικίσιο τυρί, σπανάκι σωτέ και ποικιλία μανιταριών πλευρώτους, portobello και αγαρικά. Μια κρέπα με γεύση γλυκόξινη, μα συνάμα ανάλαφρη, χάρη στο κατσικίσιο τυρί.
Η κρέπα Ευρυτανία είναι όνομα και πράμα! Με χορταστικό prosciutto Ευρυτανίας και μετσοβόνε καλύπτει και την πιο έντονη πείνα. Στην κρεπερί Boku βρίσκεις ακόμα πιο γκουρμέ γεύσεις. Η κρέπα Exotic island συνδυάζει το prosciutto με τον ανανά σε ένα ιδιαίτερα ταιριαστό πάντρεμα γεύσης. Επιπλέον, το τυρί μοτσαρέλα και τα καραμελωμένα κρεμμύδια δίνουν ένα γλυκό αποτέλεσμα.
Το στομάχι έδωσε σήμα για γλυκό! Η κρεπερί Boku αραδιάζει μπροστά μας ένα σωρό πραλίνες και spreads για την πιο γεμάτη γλυκιά κρέπα. Εμείς προτείνουμε την Κρέπα με φυστικοβούτυρο και σιρόπι καραμέλα. Ενώ η σύνθεσή της ξεκίνησε περισσότερο πειραματικά, όσοι τη δοκίμασαν έγιναν πιστοί οπαδοί της γεύσης της. Για όσους θέλουν να κρατήσουν την απόλαυση του γλυκού, αλλά όχι τις τύψεις, η κρέπα με ταχίνι και μέλι είναι η ιδανική επιλογή.
Εκτός από take away και delivery, η κρεπερί Boku προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο έξω από το μαγαζί για να απολαύσεις την κρέπα σου. Και δεν μιλάμε για μια συμβατική κρεπερί, αλλά για μια κρεπερί με άποψη και φινέτσα, σαν ένα γαλλικό μπιστρό τοποθετημένο στο αθηναϊκό κέντρο. Η επίσκεψη στο Boku ισοδυναμεί με ένα γευστικότατο μπρέικ από την καθημερινότητα, χωρίς να χρειάζεται να τρέξεις μακριά από το κέντρο της πόλης!