Κάτι νόστιμο εμφανίστηκε στην Καλλιδρομίου, σε έναν χώρο-σημείο αναφοράς για τη γειτονιά, μιας και λειτουργούσε ως παντοπωλείο από το ’90.
Για την Άννα και τον συνέταιρό της τον Γιώργο, το φαγητό είναι πάθος και γι’ αυτό όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα προσεκτικά, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς κι έχουν την ιστορία τους: Ένα γιαούρτι που έρχεται κάθε Τετάρτη από τη Μυτιλήνη, τυριά που ωριμάζουν με φροντίδα στην Εύβοια και οι πελάτες τα περιμένουν πώς και πώς, βότανα, λάδια, ντιπς, παξιμάδια, όσπρια.
Το να ξέρεις την προέλευση της τροφής σου και να στηρίζεις ανθρώπους με μεράκι είναι μαγικό!