Ήταν καλοκαίρι του 1997 όταν οι ρόδες του Τρίκυκλου ξεκίνησαν να τσουλάνε στους δρόμους του Νέου Κόσμου. Το Τρίκυκλο συμπαρέσυρε τον κόσμο της γειτονιάς, αλλά και τακτικούς επισκέπτες από άλλες μεριές της Αθήνας, και όπως χαρακτηριστικά λέει ο Παναγιώτης: «Με πολλούς θαμώνες έχουμε μεγαλώσει μαζί και πλέον με χαρά βλέπουμε τα παιδιά τους να έρχονται στο μαγαζί». Πρόκειται για μία «εργασιακή οικογένεια», αφού ο βασικός κορμός των εργαζόμενων είναι άνθρωποι που δουλεύουν, πάνω κάτω, 20 χρόνια μαζί!
Το σημείο όπου στήθηκε, Το Τρίκυκλο είναι ό,τι πρέπει για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου· στη δροσερή αυλή, στο γοητευτικό πεζόδρομο, στο φιλόξενο εσωτερικό του, βρες τη θέση σου και δοκίμασε προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, τόσο στο ποτό όσο και στο φαγητό. Highlight: το φημισμένο αργομαγειρεμένο κότσι, που συνδυάζεται τέλεια με μία IPA μπύρα από ελληνική μικροζυθοποιία.
Πολυχώρος γεύσης και πολιτισμού
Η ανάγκη του Παναγιώτη και της Μαρίας για τη δημιουργία ενός τόπου συνάντησης στη γειτονιά, ενός χώρου όπου
θα μαζεύονται οι παρέες για να φάνε, να πιούνε, να τα πούνε, αλλά και να έρθουν σε επαφή με μουσικές,
παραστάσεις και εκθέσεις, βρήκε το σπίτι της στο αξιοζήλευτο κτίριο του πεζόδρομου της Πυθέου.
created with
WordPress Website Builder .