Δέκα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στον Καρέα, μας προσκαλεί σε μια γαστρονομική εμπειρία με την καλύτερη θέα –από τον Λυκαβηττό μέχρι τον Αργοσαρωνικό!
Εδώ, το φρέσκο ψάρι γίνεται τέχνη: αχνιστό, φρικασέ, ψητό, γιουβέτσι. Δοκιμάστε σεβίτσε με κουμ κουάτ, καπνιστό χέλι με φοινόκιο, ταρτάρ από τόνo με κάπαρη και μαυροσούσαμο και πολλές άλλες θαλασσινές νοστιμιές.
Οι πρώτες ύλες έρχονται απευθείας από τα νησιά, με σήμα κατατεθέν τη βιολογική φάβα Σχοινούσας. Με ρίζες από τη Σχοινούσα, η οικογένεια Κωβαίου έφερε στην πόλη το μεράκι της για την αυθεντική, εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα και μας ετοιμάζει ρομαντικά δείπνα, αλλά και γιορτινά τραπέζια.
Κάθε γεύμα και μια εμπειρία.