Μακριά από τη φασαρία του κέντρου, σε ένα διατηρητέο πέτρινο κτίριο, ανακαινισμένο με μεράκι και καλλιτεχνική άποψη, θα γευτείς τα καλύτερα burgers. Και το ακόμα καλύτερο: μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια!
Τα μεταλλικά στοιχεία του χώρου δένουν αρμονικά με το μωσαϊκό, τον μπρούτζο και την πέτρα και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο γεύσης και χαλάρωσης για να απολαύσεις το burger σου.
Εδώ θα φας εξαιρετικά μπεργκεράκια από φρέσκα υλικά, που προετοιμάζονται καθημερινά και ψήνονται στη στιγμή. Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς ζυμώνεται στο χέρι και αγκαλιάζεται με μαλακό λευκό ψωμί.
Burgers με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Επίλεξε μεταξύ Classic burger με μπέικον, μαρούλι, κέτσαπ, μαγιονέζα, Cheese burger με απολαυστικό τυρί τσένταρ ή Barbeque burger με μπέικον, τυρί τσένταρ, κρεμμύδι, κέτσαπ και κλασική σάλτσα barbeque για τις πιο δυνατές γευστικές συγκινήσεις.
Τρείς υπέροχες συνθέσεις Chicken burger με γευστικό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου σε καλούν να τις ανακαλύψεις. Chicken burger με μαρούλι, κέτσαπ, μαγιονέζα, το “καυτό” Chili chicken burger με μαρούλι, μαγιονέζα και δυνατή σάλτσα τσίλι και το νέο Chicken Caesars burger με μαρούλι και χειροποίητη σάλτσα Caesars.
Για εκείνους που αποφεύγουν το κρέας, το Veggie burger είναι η κατάλληλη επιλογή. Μανιτάρια πλευρώτους, μαρούλι, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, κολοκύθι και μαγιονέζα και πέστο βασιλικού δημιουργούν μια σύνθεση που θα σε συνεπάρει.
Pork chop burger με ζουμερό χοιρινό μπριζολάκι λαιμού, iceberg, κρεμμύδι, μαγιονέζα και barbeque sauce για τους πολύ καλοφαγάδες!
Μπορείς να προσθέσεις επιπλέον υλικά, όπως μπιφτέκι, αυγό, μπέικον ή τυρί για να φτιάξεις το πιο “μπόμπα” μπέργκερ που έχεις ποτέ δοκιμάσει.
Εκτός από λαχταριστά burgers, στο 1933 Μπέργκερ μπορείς να γευτείς τα καλύτερα hot dogs. To Pork chop dog με χοιρινό μπριζολάκι λαιμού, κόκκινο λάχανο, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα είναι μοναδικό!
Μοναδικό στέκι για να απολαύσεις το φαγητό σου κάτω από τον δροσερό πλάτανο της “αυλής” του. Φυσικά, μπορείς να το συνοδεύσεις με μια παγωμένη μπύρα. Στο 1933 Μπέργκερ, το παλιό συναντά το σύγχρονο και το φαγητό αποκτά άλλο χαρακτήρα που μεταμορφώνεται σε εμπειρία!