Αυτός ο κρυμμένος θησαυρός βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη Θεμιστοκλέους, και σε περιμένει να ζήσεις μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Το 2008, ο μπαμπάς Χαλκιαδάκης ανοίγει με όρεξη και αγάπη για τη θάλασσα την «Τράτα», ένα αυθεντικό ψαροταβερνάκι που θα φίλευε τους επισκέπτες του με τα καλούδια της θάλασσας. Στη συνέχεια, οι κόρες του, Νίκη και Θεανώ, αναλαμβάνουν τα ηνία προσθέτοντας σύγχρονες πινελιές με τη βοήθεια της σεφ Μαριέτας Καραμαρίτη. Το ψαροταβερνάκι σήμερα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό θαλασσινών που πρέπει να επισκεφτείς!
Λαχταριστές θαλασσομακαρονάδες, λαχανοντολμάδες καραβίδας, καλαμάρι σούβλας με μους μαύρου ταραμά, ροφός σούβλας με χόρτα τσιγαριαστά, είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, πέρα από το φρέσκο ψάρι! Συνόδευσέ τα με τσικουδιά από την Κρήτη και χαλαρή διάθεση! Χαρακτηριστικά που άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα και την καταγωγή της οικογένειας, την Κρήτη.
Κλείνοντας, να θυμάσαι… Στην Τράτα θα χορτάσεις και με τα μάτια, όχι μόνο με τις γεύσεις!