Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Πόσοι και πόσοι άραγε να μετρούν βραδιές γεμάτες αλκοόλ, φιλοσοφικές συζητήσεις, φλερτάκια και φάσεις γύρω από την μπάρα του Ιπποπόταμου; Δύσκολο να βγάλεις άκρη, αφού ο «Ιπποπόταμος», το κλασικό στέκι μεταξύ Εξαρχείων και Κολωνακίου στον πεζόδρομο της Δελφών, μετράει ήδη 40+ χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή νύχτα.

Για κλασικά ποτά, για τη μοναδική σαγκριά, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για τον κόσμο, για τους ανθρώπους.

Άνοιξε τις πόρτες του το 1978 και έμελλε να γίνει το πιο διαχρονικό σημείο αναφοράς της πόλης. Αυθεντικό μπαρ που μοιάζει να βγαίνει από μια άλλη εποχή, ενώ παράλληλα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι… κάθε εποχής! Μπάρα που ξεχώριζε και ξεχωρίζει για τα καθαρά και άφθονα ποτά της και για το openmind των ανθρώπων του, αφού όλοι έβρισκαν το χώρο και τη θέση τους.

Μέχρι σήμερα, οι ιδιοκτήτες θέλουν να διατηρήσουν τη μοναδική του ταυτότητα. Και τα κατάφερνουν. Με πολύ μικρές αλλαγές στο χώρο για να μπορεί να υποδεχθεί περισσότερο κόσμο, ο «Ιπποπόταμος» έχει μείνει ίδιος … σε εμφάνιση, σε μυαλά, σε καρδιά! 

Για κλασικά ποτά, για διαχρονικά και πιο παιχνιδιάρικα κοκτέιλς, για τη μοναδική σαγκριά, για το ζεστό κρασί, για την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για τον κόσμο, για τους ανθρώπους. Για αυτά και τόσα άλλα, ο «Ιπποπόταμος» παραμένει η ιδανική επιλογή για να βιώσουμε ατμοσφαιρικές ιστορίες μπάρας. 

Πληροφορίες 210 363 4583

Δελφών 3Β, Αθήνα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist