Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Πρωτοπόρος στο είδος, ο Φώτης Αναστασίου άνοιξε μια αυθεντική μπυραρία στο Χαλάνδρι με το χαρακτηριστικό όνομα «The Local Pub» το 2010.Μετά από πολλές εισαγωγές, πειραματισμούς, ταξίδια και δοκιμές επί δοκιμών, αποφάσισε το 2017 ότι ήρθε η ώρα να κάνει το δικό του βήμα στην παρασκευή μπύρας. Όλο αυτό συνέπεσε με τη ραγδαία αύξηση της ελληνικής μικροζυθοποιίας.

ΤΟ CONCEPT


Το εργαστήριο βρίσκεται στην αυλή δίπλα από τη Local Pub και έτσι η μπύρα έρχεται στο ποτήρι μας απευθείας από την πηγή. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα beer bars του κόσμου — κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να την επισκεφθούμε απλά αν περάσουμε από την οδό Χαϊμαντά.

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ο Φώτης και όλοι οι άνθρωποι από τη ζυθοποιία Αναστασίου σέβονται τη φιλοσοφία της μπύρας και την κοινότητα που έχει δημιουργηθεί με κέντρο το αγαπημένο ποτό. Έτσι, το μεράκι τους δεν αναλώνεται απλώς στην ποιότητα και τη γεύση της, αλλά και στην παρουσίαση. Καλαίσθητα και προσεγμένα γραφιστικά που χαράσσονται στο μυαλό σου, τα προϊόντα της ζυθοποιίας κάνουν μάτια και ουρανίσκο να χαίρονται.

ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ

Ακριβώς επειδή θέλει να κρατήσει την ποιότητα ψηλά, η ζυθοποιία Αναστασίου βγάζει κάποιες σταθερές και κάποιες μοναδικές μπύρες, που εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ. Επισκέψου τη ζυθοποιία για να τις δοκιμάσεις και διάλεξε την αγαπημένη σου. 

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι | Τ: 694 08 64 443

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist