Η πλούσια τυροκομική παράδοση της Νάξου και της οικογένειας Κουφόπουλου, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους για την παραγωγή τυριών, ήταν αυτά που οδήγησαν τον τυροκόμο Εμμανουηλ Β. Κουφόπουλο, τέταρτης γενιάς τυροκόμο της οικογένειας, να ιδρύσει το 1990 το τυροκομείο του στον Άγιο Ισίδωρο Γαλανάδου Νάξου.
Από τότε, μία νέα παράδοση, αυτή της Τυροκομίας Νάξου, συνεχίζει την πορεία της στον κόσμο των τυριών, με απόλυτο γνώμονα την ποιότητα και την αποκλειστική χρήση Ναξιακών πρώτων υλών.
Άλλωστε, είναι συνειδητή επιλογή το ότι ενώ η γκάμα των τυροκομικών είναι μεγάλη, οι ποσότητες που παράγονται παραμένουν μικρές, γεγονός που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις, η απόκτηση του Ελληνικού Σήματος από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και τα βραβεία που έχουν αποσπάσει φανερώνουν αυτό που καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη δοκιμή: όταν η αυθεντικότητα συναντάει την ποιότητα, το αποτέλεσμα είναι μαγικό!
Κατάστημα Αθήνας
Εθνικής Αντιστάσεως18, Χαλάνδρι | Τ.: 210 6837758
Κατάστημα Νάξου
Παπαβασιλείου Χώρα Νάξου | Τ.: 22850 26018
ΤΥΡΟΚΟΜΕΊΟ
Άγιος Ισίδωρος, Γαλανάδο Νάξου | Τ.: 22850 24918
Fb: @tyrokomeio.koufopoulose
Ig: turokomia.naxou.koufopoulos
www.tyrokomia-naxou.gr