Η Νάσια και ο Jonathan ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με τον μαγικό κόσμο της μπύρας φτιάχνοντας ένα νανοζυθοποιείο στον Εύδηλο της Ικαρίας. Από εκεί άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους χνάρια στη σφαίρα του λυκίσκου, φτάνοντας να παράγουν δεκαπέντε μπύρες, που πλέον είναι ξακουστές (Saison, Porter, Amber Ale, Weiss, American Strong Ale, Pale Ales, Lagers, IPAs). Στο taproom των Άνω Πετραλώνων βρίσκουμε δέκα βρύσες, ενώ φιλοξενούνται επίσης ετικέτες από άλλους μικροζυθοποιούς.
Επιπλέον, υπάρχουν επιλεγμένα ελληνικά φυσικά κρασιά, αλλά και γευστικές επιλογές σε πλατώ από μικρά εγχώρια τυροκομεία, σε μια προσπαθεια να συνδυάσουν συγγενικές ζυμώσεις. Φυσικά μπορούμε να ψωνίσουμε και take away, αλλά αξίζει να «κόψουμε ταχύτητα» και να απολαύσουμε τη «συλλογική» ατμόσφαιρα του taproom, όπου όλοι γίνονται μια παρέα.
created with
WordPress Website Builder .