Ο πρώτος πρωινός καφές, που σερβίρεται εδώ και δώδεκα χρόνια στην «Πλατεία» από τις 8 το πρωί, είναι πλέον παράδοση. Κόσμος της γειτονιάς, πελάτες χρόνων, άνθρωποι που την επιλέγουν για να δουλέψουν απ’ το λάπτοπ τους και οι «κλασικοί» της Κυριακής μετά την εκκλησία, δημιουργούν το ψηφιδωτό του κόσμου που αγαπάει την «Πλατεία».

Με ύφος και φιλοσοφία καφενείου, η διακόσμηση είναι απλή, χωρίς εξεζητημένα στοιχεία, τα χρώματα κινούνται στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και η μουσική είναι τόση ώστε να μην αποσπά την προσοχή από το ζητούμενο, που είναι η παρέα και το φαγητό.
Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η ιδέα του Χρήστου, του ιδιοκτήτη, για το μαγαζί· να δημιουργήσει έναν χώρο συνάντησης που θα γίνει στέκι. Από τις 12 το μεσημέρι και μετά, τα τσιπουράκια, τα μεζεδάκια και οι παραδοσιακές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας παίρνουν τη θέση τους στο τραπέζι μας.















































































































