Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Με πάθος και γνώση για την παραγωγή ποιοτικού ζύθου, η Ελευθερία Παπαδάκη, ο Τάσος Παπαδάκης και ο Γιάννης Ψιμούλης, μετέτρεψαν έναν πρώην βιομηχανικό χώρο στην Ηλιούπολη σε μοντέρνο και σύγχρονο μικροζυθοποιείο, το Paragon Brewery· τη μοναδική μικροζυθοποιία στα νότια προάστια που σερβίρει craft μπίρα ακριβώς στο σημείο όπου παράγεται. Εκεί όπου άλλοτε λειτουργούσε ένα σιδεράδικο, βρίσκεται πλέον το taproom και το ζυθοποιείο. 

Η μεγάλη τζαμαρία πίσω από το μπαρ είναι το μόνο που χωρίζει τους επισκέπτες από τα καζάνια. Μιλάμε αποκλειστικά για craft μικροζυθοποιία και για φρέσκες μπίρες. Ουσιαστικά ο επισκέπτης εισέρχεται σε ένα ζυθοποιείο και όχι μόνο σε μια μπυραρία. Στόχος του Paragon, είναι να δημιουργεί συνέχεια καινούργιες συνταγές ώστε οι επισκέπτες του να δοκιμάζουν καινούργιες μπίρες και να εμπλουτίζουν τον ουρανίσκο τους. Αλλώστε αυτός δεν είναι και ο σκοπός της craft κουλτούρας; Έτσι και το Paragon έχει ζυθοποιήσει, μέσα στα δύο χρόνια λειτουργία του, είκοσι μία διαφορετικές συνταγές και συνεχίζει με νέες μπίρες με φρέσκες πρώτες ύλες, συνδυάζοντας επιστήμη και μεράκι.

Στις βρύσες του taproom τρέχουν δεκαεφτά διαφορετικές draft μπίρες, οι οποίες εμπλουτίζονται εβδομαδιαίως, πάνω από σαράντα διαφορετικά μπουκάλια/κουτακια craft μπίρας, μεγάλη ποικιλία whiskey και τοπικά κρασιά από τη Νεμέα. Επίσης, στον χώρο του φιλοξενεί παραστάσεις stand up comedy, street food events και πραγματοποιεί brewery open day.

Ακολουθήστε τους στα social media για να ενημερώνεστε για τα διάφορα event και για τις νέες μπίρες τους.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist