Με
πάθος και γνώση για την παραγωγή ποιοτικού
ζύθου, η Ελευθερία Παπαδάκη, ο Τάσος
Παπαδάκης και ο Γιάννης
Ψιμούλης, μετέτρεψαν έναν πρώην
βιομηχανικό χώρο στην Ηλιούπολη
σε μοντέρνο και σύγχρονο μικροζυθοποιείο,
το Paragon Brewery·
τη μοναδική μικροζυθοποιία στα νότια
προάστια που σερβίρει craft μπίρα ακριβώς
στο σημείο όπου παράγεται. Εκεί όπου
άλλοτε λειτουργούσε ένα σιδεράδικο,
βρίσκεται πλέον το taproom και το ζυθοποιείο.
Η
μεγάλη τζαμαρία πίσω από το μπαρ είναι
το μόνο που χωρίζει τους επισκέπτες από
τα καζάνια. Μιλάμε αποκλειστικά για
craft μικροζυθοποιία και για φρέσκες
μπίρες. Ουσιαστικά ο επισκέπτης
εισέρχεται σε ένα ζυθοποιείο και όχι
μόνο σε μια μπυραρία. Στόχος του Paragon,
είναι να δημιουργεί συνέχεια καινούργιες
συνταγές ώστε οι επισκέπτες του να
δοκιμάζουν καινούργιες μπίρες και να
εμπλουτίζουν τον ουρανίσκο τους.
Αλλώστε αυτός δεν είναι και ο σκοπός
της craft κουλτούρας; Έτσι και το Paragon έχει
ζυθοποιήσει, μέσα στα δύο χρόνια
λειτουργία του, είκοσι μία διαφορετικές
συνταγές και συνεχίζει με νέες μπίρες
με φρέσκες πρώτες ύλες, συνδυάζοντας
επιστήμη και μεράκι.
Στις
βρύσες του taproom
τρέχουν δεκαεφτά διαφορετικές draft
μπίρες, οι οποίες εμπλουτίζονται
εβδομαδιαίως, πάνω από σαράντα διαφορετικά
μπουκάλια/κουτακια craft μπίρας,
μεγάλη ποικιλία whiskey και τοπικά κρασιά
από τη Νεμέα. Επίσης, στον χώρο του
φιλοξενεί παραστάσεις stand up comedy, street
food events
και πραγματοποιεί brewery open day.
Ακολουθήστε τους στα social media για να ενημερώνεστε για τα διάφορα event και για τις νέες μπίρες τους.
created with
WordPress Website Builder .