Στην καρδιά της Άνω Κυψέλης, το NOIR Cafe, ντυμένο τα καλά του, με χαμόγελο και διάθεση φωτεινή, μάς ετοιμάζει τα καλύτερα καφεδάκια. Το NOIR έχει γίνει σημείο συνάντησης και καθημερινής απόλαυσης.
Πίσω από τον πάγκο θα βρεις την Ελπίδα, τον Δημήτρη, την Αντωνία και τον Ηλία, που δίνουν ψυχή και κέφι σε κάθε φλιτζάνι, σε κάθε ποτήρι, σε κάθε πιάτο.

Κάθε πρωί ο χώρος μοσχοβολάει φρεσκοψημένη σφολιάτα από τα Αρτοποιεία Φένδρος της οδού Κύπρου – να μια ωραία και ταιριαστή συνεργασία! Πεϊνιρλί αφράτα, μπιφτεκόπιτες, τραγανές φλογέρες και τυρόπιτες ταψιού που εξαφανίζονται πριν το καταλάβεις – όλα ζεστά και ολόφρεσκα. Εδώ, η ομάδα τιμά επίσης την ελληνική παραγωγή και με άλλο τρόπο: οι σπιτικές λεμονάδες από το «Λεμονοδάσος» ταξιδεύουν από τον Πόρο κατευθείαν στο ποτήρι μας! Και τα γλυκά; Δίνουν άρωμα σ’ όλη τη γειτονιά.

Ο καφές είναι από τη Dimello, ελληνικής υπογραφής, σταθερός στην ποιότητα και δυνατός στη γεύση – όπως πρέπει για να ξεκινήσει σωστά η μέρα. Ο Ηλίας δίνει μεγάλη σημασία στη γνωριμία με τον κόσμο της περιοχής και στη στήριξη της κοινότητας και της γειτονιάς. Έλα για καφεδάκι, για νοστιμιές και γίνε κι εσύ κομμάτι της πιο ζωντανής γωνιάς της Κυψέλης!
Αιθερος 24, Κρίσσης 49,
Άνω Κυψέλη
Τ.: 210 44 08 155

















































































































