Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η Εν Αιθρία μετρά ήδη αρκετά χρόνια ύπαρξης στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει αποκτήσει επάξια τον τίτλο της αυθεντικής μπυραρίας που επιλέγει όχι μόνο η γειτονιά αλλά και όλη η πόλη. Μπύρες από όλο τον κόσμο βρίσκονται στον κατάλογο και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Φυσικά, το έμπειρο προσωπικό είναι εκεί για να σε βοηθήσει να διαλέξεις την αγαπημένη σου.

Στo μενού κυριαρχούν γεύσεις επαναστατικές, γενναίες μερίδες και καλές τιμές. Όλα αυτά υπόσχονται χορτάτες και αξέχαστες στιγμές. Επικρατεί το ξύλο στη διακόσμηση, τα πλούσια χρώματα και οι χειροποιήτες ζωγραφιές στον τοίχο και τις τζαμαρίες. Δεν γίνεται να μη σου φτιάξει η διάθεση! Διάσημο σημείο του μαγαζιού είναι το μπαλκόνι, που προσφέρει θέα στη φιλαδελφιώτικη περατζάδα. 

Με πολλούς διαφορετικούς χώρους που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, η καθημερινότητά μας γεμίζει απολαυστικά! Διάλεξε τη γωνιά σου ανάλογα με τη διάθεσή σου!

Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις τουλάχιστον 100 διαφορετικές γεύσεις μπύρας! Βαρελίσιες, μοναστηριακές, weiss, μαύρες, βελγικές, ελληνικές, τσεχικές, γερμανικές και πολλές πολλές άλλες που πραγματικά θα σας κάνουν αναποφάσιστους.

Για τους πρωινούς τύπους αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν υπέροχα πρωϊνά που αξίζει να δοκιμάσετε και, κυρίως, πολύ οικονομικά. Δώστε μια ευκαιρία στον πρωινό ήλιο της
Νέας Φιλαδέλφειας.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist