Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Φαλτσέτες, ψαλίδια, καυτές πετσέτες, μυρωδιά κολώνιας και after shave, ένα μπιλιάρδο και μουσικάρες από τα ηχεία. Ωπ! Τι έγινε εδώ; Πώς συνδυάζονται αυτά μαζί; O Δημήτρης κατάφερε να τα συνδυάσει, ανοίγοντας τις πόρτες του Westhill Barbers. Με αγάπη για την τέχνη του barbering, μετά από χρόνια εμπειρίας, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του μαγαζί όπως το ονειρευόταν.

Συγκεκριμένα, όπως μας είπε: «Ήθελα να δημιουργήσω όχι ακριβώς ένα barbershop, αλλά κάτι σαν men’s club».

Έτσι, έβαλε τη φαντασία του να δουλέψει και αφού έφτιαξε έναν χώρο προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, περίοπτη θέση έλαβε το μπιλιάρδο, το οποίο δεν είναι απλά διακοσμητικό· οι πελάτες -που πια έγιναν φίλοι- του μαγαζιού μπορούν να παίξουν μπιλιάρδο όσο περιμένουν, ενώ παράλληλα, ακούγονται αγαπημένες jazz και rock νότες.

Το παρεΐστικο κλίμα τροφοδοτείται και από την ομάδα των barbers. Κέφι, μεράκι, χαμόγελα, κουβέντες, μα πάνω απ’όλα εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο. Μοντέρνο ή παραδοσιακό κούρεμα με καυτές πετσέτες, περιποίηση γενειάδας, καθαρισμός προσώπου και κρέμες περιποίησης, συμβουλές για το στυλ που σου ταιριάζει είναι από τα δυνατά σημεία του Westhill Barbers.  

Έτσι, έγινε πολύ σύντομα (άνοιξε μόλις το 2018) ένα καθαρά αντρικό στέκι με στόχο την περιποίηση, την ομορφιά και τη χαλάρωση. Μόλις περάσεις το κατώφλι, οι ρυθμοί πέφτουν, η καθημερινότητα μπαίνει σε μία παύση και ξεκινάς ένα ταξίδι μόνο για σένα και τους φίλους σου. Λίγο να ψάξεις, πέφτεις πάνω σε διθυραμβικά σχόλια τόσο για την τεχνική και την εξυπηρέτηση, όσο και για το vibe που έχει κάνει το Westhill Barbers να έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Extra Tip: Μέσω του site, μπορείς να κλείσεις online το ραντεβού σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, όποια στιγμή της μέρας κι αν θυμηθείς ότι χρειάζεσαι ένα κούρεμα. 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist