Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Γεια σας, το QRcode σας εκτελέστηκε επιτυχώς! Το σκανάρατε τυχαία, από περιέργεια ή από συνήθεια; Με πόση ευχαρίστηση διαβάζετε αυτές τις λίγες γραμμές;

Καλώς ήρθατε στον ψηφιακό κόσμο του 2021 και σύντομα 2022! Πόσο ευτυχισμένος-η είστε σήμερα; Πώς είναι η υγεία σας; Είστε στη δουλειά; Στον δρόμο; Στο σπίτι; Για καφέ; Μόνος-η ή με παρέα; Πώς ήταν η μέρα σας; Αδιάκριτες οι ερωτήσεις; Για να μην νιώθετε άσχημα, θα σας απαντήσω για εμένα κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις. Λοιπόν, είμαι στο σπίτι μου, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, είναι αργά το βράδυ, είμαι μόνη μου ή σχεδόν μόνη μου, έχω και ένα πολύ ζωηρό σκυλί που δεν με αφήνει να δουλέψω και συνέχεια με δαγκώνει. Η υγεία μου, σωματικά τουλάχιστον, είναι καλή προς το παρόν, η ψυχική είναι υπό διερεύνηση και σήμερα είμαι λιγότερο ευτυχισμένη από χτες και αν με ρωτούσατε προχτές και παραπροχτές θα σας έλεγα πάλι το ίδιο.

Σειρά σας τώρα…

Σας φαίνεται ωραίος ο τρόπο​ς που επικοινωνούμε; Κάπως έτσι μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα. Για πολιτική, για σχέσεις, για σεξ, για αθλητικά, για βιβλία που έχουμε διαβάσει ή και όχι, για δουλειά, για συναισθήματα και προβληματισμούς, να κουτσομπολεύουμε για ώρες κάποιον που έχουμε δει στα ΜΜΕ , τον οποίο ούτε εσείς, ούτε εγώ ξέρουμε, και να τον «σταυρώσουμε» ή να τον κάνουμε θεό!

Μπορούμε να εκφέρουμε όλες τις απόψεις μας επί του κάθε θέματος, να τις κοινοποιήσουμε και στα social media γράφοντας μακροσκελή κείμενα, γεμάτα ενθου​σιασμό, άγχος, φόβο, υπεροψία, βαυκαλισμούς, εγωισμούς, περηφάνια …. Και να περιμένουμε να μπούνε κι άλλοι διαδικτυακοί φίλοι στο «παιχνίδι»! Και όλα αυτά με μεγάλη ευκολία και περίσσιο θάρρος ή θράσος. Και ξέρετε εμείς οι λίγοι ή πολλοί, είμαστε ανώτεροι από τους άλλους, γιατί έχουμε πάντα μια άποψη (την καλύτερη δυνατή)! Αφήστε που μας χωρίζει με τους άλλους και μια φωτεινή οθόνη. Ελάτε, μιλήστε μου λίγο σας παρακαλώ, μην σωπαίνετε. Σας αρέσει η επικοινωνία μας; Πατήστε το 1 για λίγο, το 2 για μέτρια, το 3 για πολύ ή σκανάρετε το επόμενο κείμενο, αν βαρεθήκατε. Άλλωστε είμαι σίγουρη πως θα βρείτε πολλούς διαδικτυακούς φίλους να κάνετε τέτοιες συζητήσεις. 

Θα μιλήσετε; Με συγχωρείτε, αλλά εγώ κουράστηκα με την απάθεια σας! Ίσως ξαναβρεθούμε σε κάποιο άλλο QR code. Καλή σας συνέχεια! 

Με εκτίμηση, 
Λίζα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist