Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Ένα βιβλίο είναι πάντα καλή ιδέα. Όταν αυτό το βιβλίο έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του τυπογραφείου, μαζί με την αίσθηση αλμύρας στα δάχτυλα, τότε είναι το κάτι άλλο! Πώς θα καταφέρεις να νιώσεις στα χέρια σου αυτή την ομορφιά; Είτε να έχεις πάντα ένα βιβλίο μαζί στις διακοπές, είτε να αγοράζεις φτάνοντας στον προορισμό σου. Σε κάθε νησί βρίσκεις έναν κουκλίστικο φάρο πολιτισμού που βλέπει θάλασσα ή αντανακλά το ολόλευκο των Κυκλάδων. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αμοργό.

Το «Υπέρυθρο» στολίζει το λιμάνι στα Κατάπολα από το 2000 που άνοιξε την πύλη του προς τη θάλασσα. Ο Ευθύμιος και η Μαρία εγκαταστάθηκαν στο νησί από το 1995 και αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο γεμάτο αγάπη και όνειρα.

Τα ράφια του είναι γεμάτα με νέες εκδόσεις για μικρούς και μεγάλους, ξενόγλωσσες επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα για όλα τα ενδιαφέροντα. 

Με κεντρικό άξονα το βιβλίο και τα ταξίδια που αυτό σε πηγαίνει, το «Υπέρυθρο» έχει γίνει ουσιαστικά κέντρο παροχής βοήθειας για κάθε πιθανή δραστηριότητα στο νησί. Έτσι, η Μαρία και ο Ευθύμιος έχουν να σου δώσουν οδηγούς για να μην χαθείς στα διάσημα μονοπάτια της ανηφοροκατηφορικής Αμοργού με τις κρυμμένες παραλίες, μαζί με όλα τα απαραίτητα για κάθε ανήσυχο περιπατητή. Οι καλλιτέχνες δεν μένουμε παραπονεμένοι, αφού είδη ζωγραφικής και σχεδίου για κάθε τεχνική που μπορεί να προτιμάμε έχουν ξεχωριστή θέση στο κατάστημα. Οι παιχνιδιάρηδες μπορούμε να διαλέξουμε ποιο επιτραπέζιο να παίξουμε ατενίζοντας τον ορίζοντα. 

Τα τεχνολογικά γκατζετάκια βρίσκονται σε πληθώρα (από φορτιστές μέχρι memory cards αν δεν σου φτάνει πια η μνήμη από τα τόσα πλάνα). Και φεύγοντας, βρίσκουμε προτάσεις για δώρα στους αγαπημένους μας.

Αν πάλι φέτος ο δρόμος δε σε βγάλει προς την Αμοργό, τότε μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε και να ξέρεις ότι το απέκτησες έπειτα από ένα μακρύ θαλασσινό ταξίδι. Αν σε βγάλει όμως ο δρόμος, πήγαινε οπωσδήποτε να γνωρίσεις τη Μαρία και τον Ευθύμιο. Η αγάπη τους για τη φύση, τη φωτογραφία, τις γάτες και τα «όνειρα» θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τις διακοπές σου με ένα πλατύ χαμόγελο.

Υπέρυθρο Βιβλιοπωλείο

Κατάπολα (λιμάνι), Αμοργός, Τ.Κ. 840 08

Τ: 22850 71722

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist