Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Αν και το καπέλο είναι λέξη ιταλική, η οδός Αθηνάς κοσμείται από ένα πιλοποιείο που έχει κάνει την κατασκευή του πιο αρχοντικού αξεσουάρ ελληνική υπόθεση.

Η ιστορία του Pan Pol Hats ξεκινά το 1930, όταν ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος άρχισε να φτιάχνει με τα χέρια του καπέλα ιδιαίτερης αισθητικής και προσεγμένης ποιότητας.

Σήμερα, η επιχείρηση έχει περάσει από γενιά σε γενιά, διατηρώντας την άρτια χειροποίητη τεχνική κατασκευής, η οποία συνδυάζεται με όλες τις σύγχρονες πινελιές σε στυλ και χρώματα.

Έτσι, στο κατάστημα του Pan Pol, βρίσκουμε καπέλα για όλες τις εποχές και στυλ, για άντρες, γυναίκες και παιδιά, σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και υλικά. 

Ελληνικά παραδοσιακά καπέλα και καβουράκια, πλατύγυρα και καπελίνες, κλασικά και ρεπούμπλικες, τραγιάσκες και τυρμπάνια, ενώ τώρα που το καλοκαίρι βρίσκεται καυτό στους δρόμους της πόλης, τα ψάθινα καπέλα σε διάφορα σχέδια ή ζωγραφιστά στο χέρι είναι εδώ για να μας προσφέρουν την απαραίτητη σκιά. 

Δυνατή επιλογή είναι η δημιουργία του δικού μας καπέλου όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε διαλέγοντας τον τύπο, το χρώμα, την κορδέλα και το σχήμα του γείσου. 

Το Pan Pol θέλει να κοσμούμε το κεφάλι μας με... ποιότητα σε προσιτές τιμές. Έτσι, θα παρατηρήσετε ότι όλα τα προϊόντα είναι value for money. 
Έφτασε η ώρα λοιπόν να δώσουμε μία ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ εντάσσοντας τα καπέλα του Pan Pol στην γκαρνταρόμπα μας και σίγουρα στη βαλίτσα των διακοπών.

Pan Pol Hats

Αθηνάς 36, Αθήνα

Τ: 21 0321 1431

https://www.panpolhats.gr/

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist