Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Από το 1973 το Κλειθροποιείον Ζέρβας βρίσκεται στην Κυψέλη για να ανοίξει κάθε πόρτα που μας κρατάει έξω από το σπίτι μας ή το αυτοκίνητο. 

Άνοιγμα κλειδαριών απλών, κλειδαριών ασφαλείας, κλειδαριών αυτοκινήτου κάθε μάρκας, κλειδαριών θωρακισμένων πορτών, αλλά και χρηματοκιβωτίων. Μάλιστα το Κλειθροποιείον Ζέρβας έχει προνοήσει για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή μας σε περιπτώσεις ανάγκης, παρέχοντας 24ωρη υπηρεσία με κλειδαρά, χωρίς να εξαντλεί στο σημείο αυτό τις προσφερόμενες υπηρεσίες του. 

Η ασφάλεια του χώρου μας αποτελεί κύριο μέλημα του Κλειθροποιείου Ζέρβας με συστήματα ασφαλείας, που συνοδεύονται από την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να διαφυλάξουν πρωτίστως εμάς και όσους αγαπάμε.

Για το Κλειθροποιείον Ζέρβας η λέξη «μερεμέτια» παραμένει άγνωστη. Η σωστά ολοκληρωμένη εργασία, το υπεύθυνο service, αλλά πάνω από όλα η αναμφισβήτητη ασφάλεια των υπηρεσιών έχουν φέρει το κατάστημα στην πρώτη θέση στον τομέα της κλειθροποιίας. 

Στο Κλειθροποιείον Ζέρβας θα δούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάνω από τα οποία εργάζεται το εξειδικευμένο στην αντιγραφή και κατασκευή κλειδιών προσωπικό. Έτσι, αντιγράφονται οι περισσότεροι τύποι κλειδιών που κυκλοφορούν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των κλειδιών των περισσότερων αυτοκινήτων της αγοράς με ή χωρίς immobilizer. 

Εκτός από το κλειδί, το Κλειθροποιείον Ζέρβας εργάζεται πάνω σε ότι περιστρέφεται γύρω απ’ αυτό: τοποθέτηση και αντικατάσταση κλειδαριών απλών κυλίνδρων, κλειδαριών σε θωρακισμένες πόρτες, κλειδαριών κεντρικών πολυκατοικιών, ακόμα και αλλαγή κλειδαριών θωρακισμένων πορτών με αδιάρρηκτες κλειδαριές υψηλής ασφαλείας 2ης γενιάς. 

Το Κλειθροποιείον Ζέρβας αναλαμβάνει ακόμα και την τοποθέτηση χρηματοκιβωτίων κάθε είδους. Μια πρώτη επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή στο φυσικό κατάστημα θα σας λύσει κάθε απορία.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist