Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η γωνιά της Σόλωνος που έχει πάντα τις πόρτες της ανοιχτές για όλους ακούει στο όνομα Καφεκούτι. Είναι από αυτά μέρη που το ξέρουν οι πάντες και έχουν βρεθεί σε κάποια στιγμή της ζωής τους εκεί πρωί ή βράδυ. Πώς αλλιώς αφού οδεύει ολοταχώς για τα 30 χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή έξοδο!  

Το Καφεκούτι έχει τόσο κόζι ατμόσφαιρα όσο αποπνέει το ίδιο του το όνομα: ένα κουτί που βάζουμε τον καφέ, το οποίο ανοίγει από το πρωί για τη μοσχομυριστή πρωινή μας απόλαυση  ώστε να ξεκινήσουμε με ζεστασιά την ημέρα μας!

Κλασικά τραπεζάκια, ρετρό πινελιές, αφίσες και κάδρα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να αισθανθείς άνετα σε ένα urban αθηναϊκό στέκι. Το πρωί θα πέσεις πάνω σε φοιτητές που διαβάζουν ή κάνουν το απαραίτητο κους-κους πριν και μετά τα μαθήματα, ενώ δε λείπουν και όσοι δουλεύουν ήσυχα στα λαπ τοπ τους. 

Όσο πέφτει η μέρα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να απολαύσεις το ποτό σου σε μια κλασική μπάρα. Πολλές φορές, στις κονσόλες βρίσκονται και Djs που ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά όπως και να ‘χει το Καφεκούτι ξέρει από καλή μουσική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ένα απάγκιο στη Σόλωνος για να χαλαρώσεις από τους γρήγορους αθηναϊκούς ρυθμούς και να χαθείς στις αναμνήσεις που σίγουρα έχουν δημιουργηθεί τώρα ή κάποτε στα τραπεζάκια του. 

Το κατάλληλο πλαίσιο για άραγμα, εκεί που θα σε υποδεχθούν πάντα με ένα φιλικό χαμόγελο γεμάτο ζεστασιά.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist