Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η εταιρεία Samba μετρά πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο του καφέ αφού ιδρύθηκε το 1979. Από το 1995 όμως, οπότε και ξεκίνησε τη δική της παραγωγή καφέδων φίλτρου και espresso έχει δημιουργήσει ένα δυνατό brandname που εγγυάται ποιότητα, γεύση και έντονη απόλαυση. 

Εξάλλου, η Samba και ο CEO Κώστας Καλαφατάς −συνεχιστής του έργου του πατέρα του− είναι από τους πρώτους που άνοιξαν τον δρόμο για τον specialty καφέ στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα, η Samba και όλη η ομάδα που την απαρτίζει, έχουν αποσπάσει διεθνείς βραβεύσεις.

Η αγάπη της Samba για τον καφέ έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο ενεργειών ώστε να έρχεται στο ποτήρι μας ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε. 

Η πρώτη ύλη συλλέγεται από τις καλύτερες παραγωγούς-χώρες καφέ στον κόσμο (και μάλιστα, τις επισκέπτονται τα ίδια τα μέλη της ομάδας), ενώ στη μονάδα επεξεργασίας που διαθέτουν, δημιουργούν ξεχωριστά χαρμάνια καφέ για όλα τα γούστα (espresso, φίλτρου και ελληνικού). 
Έτσι, η ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών κάθε ποικιλίας είναι μονόδρομος. Αυτή η γνώση και η αφοσίωση στο πιο αγαπημένο ρόφημα του πλανήτη, οδήγησε μόλις το 2020 στο άνοιγμα του flagship καταστήματος στη Σόλωνος. Εδώ, έχει γίνει στέκι για τους απανταχού λάτρεις του καλού καφέ, αλλά και των περαστικών που θέλουν να απολαμβάνουν το πιο μοναδικό ρόφημα της πόλης. 

Ένα μοναδικό μενού έχει δημιουργηθεί για να φτάσουμε την απόλαυση στο έπακρο: αλμυρές και γλυκές επιλογές συνδυάζονται με τον καφέ μας, διάφορα ροφήματα, όπως τσάγια, χυμοί και signature drinks μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, ενώ υπάρχει και ξεχωριστός κατάλογος με σπάνιους καφέδες μικρών σοδειών.

Εκτός όμως από την απαραίτητη take away δόση όλων των γεύσεων, το κατάστημα στη Σόλωνος μας δίνει την επιλογή να προμηθευτούμε καφέ και για το σπίτι (σε κόκκους ή αλεσμένο), όπως και αντίστοιχο εξοπλισμό για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας την πιο ποιοτική εκδοχή των καφέδων της Samba. 

Σε κάθε περίπτωση, μία επίσκεψη στο κατάστημα όχι απλά αξίζει, αλλά επιβάλλεται. Εκτός από την κορυφαία ποιότητα και γεύση, η ομάδα της Samba είναι μια ωραία παρέα που μεταδίδει καλή ενέργεια σε όλο το δρόμο!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist