Για
το Εστιατόριο Φιλίππου η ουσία βρίσκεται
στην απλότητα. Η ιδέα αυτή είναι οδηγός
του από το 1923, όταν και ιδρύθηκε. Σήμερα,
η τρίτη γενιά της οικογένειας Φιλίππου
συνεχίζει την παράδοση στον ίδιο χώρο
στο Κολωνάκι, χρησιμοποιώντας τις ίδιες
συνταγές και ακολουθώντας τη φιλοσοφία
που διατρέχει όλα αυτά τα χρόνια το
εστιατόριο, για να φτάνουν απλές και
καθαρές γεύσεις στο πιάτο μας.
Το
μαγείρεμα ξεκινά το πρωί κι επαναλαμβάνεται
το απόγευμα, ώστε να γευόμαστε φρέσκο
φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας. Με 20
διαφορετικά πιάτα το μεσημέρι και 15 το
βράδυ, χωρίς να υπολογίζουμε τα ψητά,
απολαμβάνουμε καθημερινά και μια
καινούρια γεύση.
Η
κατσαρόλα παίρνει φωτιά και από την
κουζίνα βγαίνει το μενού της ημέρας με
διαφορετικά πιάτα καθημερινά, που
επαναλαμβάνονται μέσα στη βδομάδα.
Φαγητά με τα οποία έχουμε μεγαλώσει,
όπως ρεβύθια με σάλτσα λεμονάτη, φακές
με φρέσκια ντομάτα και μελιτζάνες
παπουτσάκια, μάς θυμίζουν μυρωδιές της
παιδικής μας ηλικίας που αναδύονταν
από την κουζίνα της μαμάς. Δοκιμάζουμε
σούπα σφυρίδα και κολοκυθόσουπα κι
επιλέγουμε ξανά σουπιές κρασάτες και
χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι. Κάθε μπουκιά
και συχώριο!
Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι απολαμβάνουν τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές στον χώρο του εστιατορίου ή και στον δικό τους, καθώς από το 1995 το εστιατόριο Φιλίππου φέρνει το σπιτικό φαγητό σε μας με δική του διανομή και ηλεκτρονική παραγγελία που γίνεται απευθείας από το site του. Η σχέση ποιότητας, που εξασφαλίζεται από τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται, και τιμής επισφραγίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια όσοι γευματίζουν στο εστιατόριο Φιλίππου.
created with
WordPress Website Builder .