Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η «αλυσίδα» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974 στο Παγκράτι και πριν από 35 χρόνια δημιουργήθηκε και το κατάστημα στη Γλυφάδα. Τα τόσα χρόνια λειτουργίας του αποδεικνύουν την εμπειρία, την ποιότητα και την αγάπη των ανθρώπων αυτών για το παιδί και τις ανάγκες του, αλλά και την εμπιστοσύνη που ο κόσμος τούς δείχνει. 

Ο χώρος απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά μέχρι 12-14 χρονών: ευαίσθητες ηλικίες που πολλά αυτονόητα πράγματα για τους ενήλικες, δεν μπορούν να επεξεργαστούν με τον ίδιο τρόπο. Πολλά παιδιά δε νιώθουν οικεία με το κούρεμα: δυσανασχετούν στο άγγιγμα, μπορεί να έχουν πρόβλημα με το λούσιμο ή την μπέρτα και να αισθάνονται έναν εύλογο φόβο προς μία άγνωστη γι’ αυτά διαδικασία.

Γι’ αυτό ο χώρος είναι διαμορφωμένος αποκλειστικά γι’ αυτά καθώς είναι εξοπλισμένος με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως κονσόλες με βιντεοπαιχνίδια, με ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, αλλά ακόμα και ειδικά καθίσματα (μπουλντόζες και αυτοκινητάκια) που κάνουν τη διαδικασία του κουρέματος πιο ευχάριστη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι κομμώτριες είναι εξειδικευμένες στο να κουρεύουν παιδιά καθώς περνάνε από εκπαίδευση όπου συνδυάζουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους στην κομμωτική με τα ειδικά ζητήματα που απαιτεί η ενασχόληση με τις ηλικίες αυτές. Επίσης, κατά τη διάρκεια του κουρέματος, εκτός από την κομμώτρια, ασχολείται και ακόμη μία κοπέλα με το παιδί ούτως ώστε να το βοηθήσει να αφεθεί και να νιώσει πιο άνετα.

Στο Baby Beauty μπορείς να κάνεις ένα κλασικό κούρεμα αλλά και ιδιαίτερα χτενίσματα για αγόρια και κορίτσια και ό,τι άλλο μπορεί ένα παιδί να βάλει με το μυαλό και τη φαντασία του. Οι κομμώτριες θα σεβαστούν το στυλ του κάθε παιδιού και θα ακούσουν με προσοχή οτιδήποτε έχει να τους πει. 

Η Λένα Ανδρώνη ξεκίνησε ως υπάλληλος στην αλυσίδα των κομμωτηρίων πολλά χρόνια πριν και είναι ιδιοκτήτρια, πλέον, του καταστήματος της Γλυφάδας από το 2006. Το πάθος της για τη δουλειά αυτή, η αγάπη της για τα παιδιά, αλλά και για «την τέχνη που ασκείς κουρεύοντάς τα», όπως χαρακτηριστικά λέει, είναι κάποιοι από τους λόγους που όλα εξακολουθούν να είναι τόσο ζωντανά, δημιουργικά και όμορφα σε αυτό το χώρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Baby Beauty μπορούν να κουρευτούν και παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, που έχουν κινητικές ή γενικότερα δυσκολίες και ιδιαιτερότητες και χρήζουν εξειδικευμένης φροντίδας. Ειδικοί ψυχολόγοι έχουν προσφέρει τις γνώσεις τους για να αντιμετωπιστούν όλες οι καταστάσεις με την απαιτούμενη προσοχή και ασφάλεια.

Fun facts
*Μετά το πρώτο κούρεμα, το παιδί παίρνει μαζί του αναμνηστικό δίπλωμα που αναφέρει το χρόνο και τον τόπο, όπως και μία τουφίτσα από τα μαλλιά του!
*Το παιχνίδι ξεκινάει από νωρίς: ακολούθησε τα πατουσάκια που υπάρχουν στην είσοδο και αυτά θα σε βγάλουν στο δεύτερο όροφο όπου στεγάζεται το Baby Beauty!

Baby Beauty

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24-26, Γλυφάδα (2ος όροφος, εντός εμπορικού κέντρου Oscar) 

Τ: 2108980074, 2108949992

babybeauty.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist