Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η ιστορία αυτού του μπαρμπέρικου ξεκινάει όταν ο προπάππους και ο παππούς του Βασίλη και του Γιώργου, με τις μαγικές τους κινήσεις, κουρεύανε και ξυρίζανε στο κουρείο τους στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο πατέρας τους, ο κύριος Φαίδωνας, όταν έφτασε στην Ελλάδα, άνοιξε το δικό του μαγαζί στο Γαλάτσι το οποίο στη συνέχεια πέρασε στα χέρια των παιδιών του.Έτσι, 4 γενιές τώρα, τα ψαλίδια, οι μηχανές και οι φαλτσέτες δεν έχουν σταματήσει να καλλωπίζουν τις αντρικές φιγούρες που παραδίδονται στα χέρια τους.

Από γενιά σε γενιά δεν πέρασε μόνο η τέχνη του κουρέα, αλλά και οι αξίες με τις οποίες πορεύονται σε αυτή τη δουλειά· τα μπαρμπέρικα δεν ήταν απλά χώροι στους οποίους οι άνθρωποι κουρεύονταν· αναπτυσσόταν μία ιδιαίτερη προσωπική σχέση με τον πελάτη που συνοδευόταν από τον σεβασμό προς τον άνθρωπο που θα κάτσει στην πολυθρόνα. 

Αυτή η φιλοσοφία, μέσα από αρώματα, λέξεις και βιώματα, πέρασε στον Βασίλη και τον Γιώργο που προσπαθούν ο χώρος και ο τρόπος που δουλεύουν να συμβαδίζει με τις παραδόσεις των προηγούμενων γενεών προσθέτοντας, βέβαια, και τις σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις που πλέον έχουν στη φαρέτρα τους. 

Ο πατέρας τους βρίσκεται ακόμη κάθε μέρα στο μαγαζί και περιποιείται αυτούς που επιθυμούν να κουρεύονται μόνο απ’ τα χεράκια του. Η διαδρομή των γενεών που διαπερνάει αυτό το μπαρμπέρικο εντοπίζεται και στους πελάτες, αφού παππούδες, γιοί και εγγόνια έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνάν, από τις ίδιες πολυθρόνες. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι οι κλασικές κι αγαπημένες των αντρών όπως αρμόζουν σε ένα γνήσιο κουρείο: κούρεμα ανδρικό, κούρεμα παιδικό, ξύρισμα, περιποίηση μουστακιού, περιποίηση γενειάδας, καθάρισμα αυχένα, λούσιμο και για τους μερακλήδες, γαμπριάτικο εθιμοτυπικό κούρεμα! 

Sample Headline

Το σίγουρο είναι ότι δε θα φύγεις από κει χωρίς ένα από τα κλασικά αρώματα να σου χαϊδεύει το πρόσωπο, να σου γαργαλάει τη μύτη και να σου θυμίζει εποχές περασμένες που κάπως όμως καταφέρνουν ακόμη να ζωντανεύουν χάρη στους ανθρώπους που επιμένουν να τις μπλέκουν σε ένα γαϊτανάκι με το σήμερα.

Πληροφορίες 210 29 33 145

Λεωφόρος Βεΐκου & Τράλλεων 145Β, Γαλάτσι

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist