Είναι µέρα καθηµερινή, ανοιξιάτική και άκρως ζεστή. Ανθισµένα δεντράκια, περατζάδα και κόσµος. Κι εσύ βρίσκεσαι δίπλα στο Μοναστηράκι και κεντρικότατα στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης, που ως γνωστόν σφύζει από ζωή.

Περιµένεις για επαγγελµατικό ραντεβού, να µαζευτούν οι συµφοιτητές για εργασία, για µια γουλιά καφέ στο πόδι ή χαλαρά για να τσιµπήσεις µετά τα ψώνια. Αν κοιτάξεις δεξιά στην Αιόλου ξεχωρίζει το άσπρο µαγαζάκι, συνήθως τα τραπέζια στολισµένα µε κίτρινα λουλούδια.

Η ευρωπαϊκή, minimal αισθητική του ορθώς σε προϊδεάζει για εκλεπτυσµένες γεύσεις. Τα υλικά της ελληνικής κουζίνας, το παραδοσιακό στοιχείο, συνδυάζονται άψογα µε τις επιρροές από άλλες χώρες. Καλόµαθε τον εαυτό σου ξεκινώντας µε πρωινό στο Τελάρο: τηγανίτες µε φιστικί Αιγίνης, αυγοφέτες µε χαρουπόµελο καρύδια και κανέλλα, scrambled eggs µε σολοµό και αβοκάντο, σφουγγάτο και στραπατσάδα για γεύση από ελληνικό καλοκαίρι.

Η ευρωπαϊκή, minimal αισθητική του ορθώς σε προϊδεάζει για εκλεπτυσµένες γεύσεις.

Για µεσηµέρι, φυσικά και θα βρεις υγιεινές και δροσερές, όχι όµως βαρετές, επιλογές… όπως σκιουφιχτά µε κοτόπουλο, πιπεριές, µπρόκολο, φουντούκι και σπιτική µαγιονέζα. Είτε εκείνη µε χουρµάδες και ανθότυρο. Βεβαίως, γιατί έχει ο θεός και για εµάς που δε µπορούµε να δοκιµάσουµε τα λαχταριστά burgers του καταλόγου.

Πέρα από αυτά, όµως, µπορείτε να ρωτήσετε πάντα τα παιδιά του service για τη δική τους πρόταση! Έχουν άποψη, είναι γεµάτα χαµόγελο και κέφι, ποτέ δε θα τους δεις µουρτζούφληδες. Το µαγαζί κλείνει στις 10 και µέχρι τότε µη ξεχνάς κάθε ώρα έχει τα πιάτα της είτε τρως υγιεινά, είτε θες να το παρακάνεις… αλλά µε στυλ!

Αιόλου 33, Αθήνα

Τ.: 210 32 43 740 // Facebook