Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στα ταξίδια, το τουριστικό γραφείο Patakis Travel μάς συνοδεύει και αυτό το καλοκαίρι στο πρώτο μας θαλάσσιο μπάνιο.

Είτε με παρέα, είτε κατά μόνας, περιμένουμε στη στάση που μας εξυπηρετεί ένα από τα πολύ άνετα πούλμαν του Patakis Travel. Κατά μήκος όλης της Αχαρνών, αλλά και με εναλλακτική διαδρομή στην περιοχή των Σεπολίων, “σκαρφαλώνουμε” με τα μπανιερά μας στο πούλμαν και βάζουμε πλώρη για την παραλία. Για τους πρωινούς τύπους, η εκδρομή ξεκινά πριν τις 9 π.μ., ενώ για εκείνους που χαίρονται τη θερινή ραστώνη κάνοντας παραπάνω χουζούρι, το απογευματινό δρομολόγιο λίγο πριν τις 4 μ.μ. είναι ιδανικό.

Όλη την εβδομάδα χαιρόμαστε τις παραλίες της Αττικής και δροσιζόμαστε στον Ωρωπό, στους Αγίους Αποστόλους και στον Κάλαμο. Τι κι αν δεν βρισκόμαστε σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, η αλμύρα της θάλασσας είναι πολύ πιο κοντά μας απ’ όσο νομίζουμε και περιμένει να την γευτούμε!

Από τη στιγμή της άφιξης στον προορισμό, έχουμε στη διάθεσή μας δυόμιση γεμάτες ώρες να κολυμπήσουμε, να πάρουμε χρώμα κάτω από τον ζωογόνο ήλιο, αλλά και να κολατσίσουμε σε κάποιο κοντινό ταβερνάκι δίπλα στο κύμα ή με το φαγητό που έχουμε οι ίδιοι ετοιμάσει από το σπίτι.

Τις Κυριακές, που ο χρόνος μάς χαρίζεται με περισσότερη απλοχεριά, ανακαλύπτουμε πιο μακρινούς προορισμούς φτάνοντας νωρίς το απόγευμα μέχρι την Ψάθα, το Λουτράκι, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και τα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας δέχεται στη ζεστή αγκάλη του, όπως και τα γαλαζωπά νερά της θάλασσας!

Το γραφείο Patakis Travel κατανοεί την ανάγκη του καθένα από μας να γεμίσει τις μπαταρίες του με ένα μπάνιο στη θάλασσα, χωρίς να είναι απαραίτητο να ταλαιπωρηθεί με τη συγκοινωνία. Στόχος του ταξιδιωτικού γραφείου είναι να παρέχει καθημερινά μπάνια σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν από 7 ευρώ και με δυνατότητα αγοράς ακόμα πιο οικονομικού πακέτου! Η προσφορά μιας ημέρας χαλάρωσης, προσαρμοσμένης στο πρόγραμμά μας, είναι τρανή απόδειξη της σχέσης που έχει χτίσει το ταξιδιωτικό γραφείο με τους ανθρώπους στα τόσα χρόνια λειτουργίας του.

Για οποιοδήποτε λόγο κι αν βρισκόμαστε καταμεσής του καλοκαιριού στην Αθήνα, η απόδρασή μας ακούει στο όνομα Patakis Travel!

Patakis Travel

Αχαρνών 280, Αγ. Νικόλαος, 112 53

Τ: 210 86 62 451, 210 86 62 234

https://patakistravel.gr/

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist