Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Το καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα. Σημαίνει ήλιος, αλμύρα, χαλάρωση. Μα δεν ξεχνάμε την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα καπέλα και τα αντηλιακά είναι άκρως απαραίτητα, αλλά το αξεσουάρ που θα προστατεύσει το σημαντικότατο και ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο του σώματός μας, τα μάτια μας, είναι ένα ζευγάρι γυαλιά.

Πριν βάλουμε πλώρη για τη θάλασσα, περνάμε από τα Οπτικά Βλαντή στην Καισαριανή για να προμηθευτούμε γυαλιά εξαιρετικής ποιότητας και εμφάνισης. Γιατί τα γυαλιά είναι το κόσμημά μας για το καλοκαίρι.

Τα Οπτικά Βλαντή είναι βαθύς γνώστης των αναγκών που έχουν τα μάτια μας. Μια επιχείρηση με ιστορία που πάει πίσω στο 1974 υπό το άγρυπνο βλέμμα της οικογένειας Βλαντή. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Ιάκωβος και η Αντωνία Βλαντή, ενώ σήμερα τα ηνία έχουν αναλάβει τα παιδιά τους, Ελένη και Αντρέας, με σπουδές στην Οπτομετρία και την οπτική αντίστοιχα.

Τα Οπτικά Βλαντή θα τα βρείτε στην Καισαριανή, πάνω στην κεντρική λεωφόρο της Εθνικής Αντιστάσεως, με εύκολη πρόσβαση από την Λεωφόρο Κατεχάκη. Μια μεγάλη ποικιλία από γυαλιά οράσεως και ηλίου σας περιμένουν για να διαλέξετε το δικό σας.

Για τους χρήστες φακών επαφής υπάρχουν εξειδικευμένα τμήματα, αλλά και τεχνικά εργαστήρια κατασκευής και επισκευής γυαλιών.

Η οικογένεια Βλαντή γνωρίζει ότι η εξέλιξη στα προϊόντα όρασης επηρεάζεται συνεχώς από τις αλλαγές στην τεχνολογία και την εφεύρεση καινούργιων υλικών. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα Οπτικά Βλαντή φροντίζουν όλοι οι τεχνικοί και οι πωλητές να είναι ενήμεροι αυτών των αλλαγών. Ακόμα, συνεργάζονται με τα καλύτερα εργοστάσια για σκελετούς, φακούς και φακούς επαφής στην αγορά, ώστε η ποιότητα των προϊόντων τους να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας πίσω από τα Οπτικά Βλαντή; Η συνεχής προσπάθεια κατανόησης των αναγκών του πελάτη φυσικά! Το κατάστημα εξυπηρετεί όσους αναζητούν μια οικονομική λύση, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για προϊόντα πολυτελείας. Μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε διάφορα στιλ και για όλες τις ηλικίες, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους μικρούς μας φίλους. Οι έμπειροι πωλητές μάς καθοδηγούν στον κατάλληλο σκελετό ανάλογα με τις ανάγκες μας, δίνοντας συμβουλές και απαντώντας σε οποιαδήποτε απορία μας. Δεν διστάζουμε να ρωτήσουμε για τα ειδικά φίλτρα και τις επιστρώσεις που θέλουμε να έχουν οι φακοί των γυαλιών μας για μέγιστη προστασία από το επιβλαβές φως.

Hint: Οι τρίτεκνοι επωφελούνται έκπτωσης 30% σε γυαλιά ηλίου και οράσεως!

Οπτικά Βλαντή

Εθνικής Αντιστάσεως 96, Καισαριανή

Τ: 210 9755425, 210 7292019, 210 7992216

https://www.e-glasses.gr/

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist