Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Σύγχρονη, κουκλίστικη και ανανεωμένη, η μπάρα του Portrait στη Βουλής, στην καρδιά του κέντρου συγκεντρώνει φανατικούς Αθηναίους για χαλαρά, απογευματινά απεριτίφ ή νύχτες γεμάτες αλκοόλ ως το πρωί. Με την πολυχρωμία να δίνει african και funky αισθητική, τα βράδια μας κυλούν συντροφιά με καθαρά ποτά, παιχνιδιάρικα κοκτέιλς, ζεστό κρασί και σαγκριά που είναι και οι «σπεσιαλιτέ» του χώρου.

Οι άνθρωποι του Portrait δημιουργούν τέτοια ζεστασιά που αισθάνεσαι φιλοξενούμενος και αναπόσπαστο κομμάτι της... παρέας!

Μετά τη δουλειά, αφού ο ήλιος έχει δύσει στην πιο γραφική και urban γειτονιά της Αθήνας, το «Portrait» είναι ό,τι πρέπει για ένα drink ή κλασικά επιλεγμένα κρασιά που μπορούν να συνοδεύονται από πλατώ εξαιρετικών τυριών. Ο κόσμος τιμά εδώ και χρόνια το Portrait, προερχόμενος είτε από τη γειτονιά είτε από όλη την υπόλοιπη Αθήνα, καθώς κανείς ποτέ δεν αισθάνεται απλώς πελάτης.

Οι άνθρωποι του Portrait δημιουργούν τέτοια ζεστασιά που αισθάνεσαι φιλοξενούμενος και αναπόσπαστο κομμάτι της...παρέας! Ένα στέκι από αυτά τα λίγα, που τα νιώθουμε «δικά μας». Η μουσική που κινείται κι αυτή ανάμεσα σε funky, jazz και rock νότες δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να κουβεντιάσεις, να διασκεδάσεις, να γνωριστείς, να ξεσκάσεις. 

Το γεγονός ότι έχει τα ποτά του σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με άλλα μαγαζιά του κέντρου κάνει την κάβα που απλώνεται επιβλητικά πίσω από την μπάρα να αδειάζει συχνά και αβίαστα. Ανακαλύψτε το! Cheers Darlings! 

Πληροφορίες 210 32 35 018

Βουλής 45, Αθήνα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist