Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η αγάπη για τη vintage αισθητική και το retro στυλ αποτυπώνεται στον χώρο του Peaky Barbers. Ένα μπαρμπέρικο που σε πάει πίσω στο 1920 και σε μυεί στη δική του φιλοσοφία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας δεν θέλει απλώς να κόψει τα μαλλιά του, αλλά να ζήσει μια χαλαρωτική εμπειρία περιποίησης. 

Ξύλο, αντίκες, παλιές γραφομηχανές και τηλέφωνα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει σε ένα αυθεντικό αγγλικό barber shop, που όμως βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Δώσε όγκο στο μαλλί με χωρίστρες και μοντέρνα skin fades ή ακολούθησε τη μόδα που θέλει φέτος λίγο πιο μακριά, αλλά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Είτε είσαι φαν του old-school στυλ, είτε προτιμάς τα new-age κουρέματα, στο Peaky Barbers οι μετρ του είδους θα σε συναρπάσουν με την τέχνη τους. Η περιποίηση της γενειάδας δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει από ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο.

Από το παραδοσιακό ξύρισμα με ζεστές και κρύες πετσέτες, γνωστό και ως hot towel, μέχρι και τριμάρισμα της γενειάδας, εκεί θα βρεις το στυλ που σου ταιριάζει. Και όλα αυτά φυσικά υπό τη μουσική υπόκρουση ακουσμάτων των νοσταλγικών εποχών του 1920 μέχρι και του 1970. 

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να προμηθεύεσαι και τα κατάλληλα προϊόντα για το μαλλί και το μούσι σου, για να τα στιλιζάρεις και μόνος σου στο σπίτι. Οι κουρείς του Peaky Barbers σε ομορφαίνουν σε δύο σημεία της Αθήνας, στο Κουκάκι και στους Αμπελόκηπους!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist