Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Υπάρχει μια αλυσίδα γυμναστηρίων, η οποία δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να ανακαλύψουν την έννοια του ευ ζειν και ταυτόχρονα να αισθάνονται καλύτερα με το σώμα τους, σε έναν χώρο που προορίζεται μόνο για εκείνες. 

Φυσικά πρόκειται για τα Palmos Gym Ladies, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η οποία είναι απαιτητική, όπως άλλωστε και η καθημερινότητά της, γι’ αυτό και θέλει το γυμναστήριό της να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Άλλωστε τα Palmos Gym Ladies είναι θερμοί υποστηρικτές του αρχαίου ρητού “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Πρωταρχικός στόχος, λοιπόν, είναι η υγεία και ό,τι αυτή συνεπάγεται, με κυριότερο τον ψυχολογικό παράγοντα που μας επηρεάζει όλες.

Τα Palmos Gym Ladies αφουγκράζονται τις ανάγκες των γυναικών για ευεξία και εκγύμναση, και τις κάνουν πράξη. Βλέποντας λοιπόν πως οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο τα ομαδικά προγράμματα για την άθλησή τους σε συνδυασμό με τα όργανα γυμναστικής, τα Palmos Gym Ladies απαντούν έμπρακτα στη ζήτηση αυτή και κατ’ επέκταση στις ιδιαίτερες ανάγκες των μυών του γυναικείου σώματος. 

Τα Palmos Gym Ladies χωρίζουν τον χώρο των γυμναστηρίων στην αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής και σε δύο μεγάλες αίθουσες, όπου πραγματοποιούνται τα ομαδικά προγράμματα.

Τα προγράμματα αυτά διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα στατικά, τα δυναμικά -γνωστά και ως functional- και τα αερόβια, ώστε να μπορούν οι γυναίκες να επιλέγουν το πρόγραμμα που θα τις φέρει πιο κοντά στον στόχο τους. Άλλωστε, με την εγγραφή, ένας γυμναστής βρίσκεται κοντά μας για να τον ενημερώνουμε για τους στόχους που εμείς θέτουμε στο σώμα μας, κι εκείνος μας καθοδηγεί στα μονοπάτια των σωστών ασκήσεων.

Στα Palmos Gym Ladies μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε από μια πληθώρα προγραμμάτων, όπως spinning bikes, εάν στόχος μας είναι η καύση λίπους, zumba, dance aerobic ή body pump εάν θέλουμε να ανεβάσουμε τους παλμούς. Δοκιμάζουμε pilates ή yoga εάν προτιμάμε πιο χαμηλής έντασης, αλλά εξίσου αποτελεσματική, προπόνηση. Συμπληρώνουμε την εκγύμνασή μας με εξειδικευμένα όργανα για πόδια, γλουτούς, στήθος και πλάτη, που ολοκληρώνουν τα αποτελέσματα των ομαδικών προγραμμάτων.

Κάθε γυμναστήριο που σέβεται τον εαυτό του έχει και μία συσκευή Power Plate, και αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει από τα Palmos Gym Ladies. Πρόκειται για το απόλυτο μηχάνημα “παθητικής γυμναστικής”, που προφανώς δοκιμάζουμε εδώ και απολαμβάνουμε τα απίστευτα αποτελέσματά του!

Ποιο είναι όμως αυτό που κάνει τα Palmos Gym Ladies να ξεχωρίζουν τόσο; Οι συνεχόμενες διαπροσωπικές σχέσεις των γυμναστών με τις αθλούμενες, που βοηθά να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι τους μέσα από το ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Η αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αθλούμενες στα Palmos είναι ακράδαντο τεκμήριο ότι εκεί μπορούμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

Βρίσκουμε τα Palmos Gym Ladies σε 6 σημεία στην Αθήνα: στο κέντρο, στο Περιστέρι, Αιγάλεω, Μενίδι, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη κι ακόμα ένα, μεικτό αυτή τη φορά γυμναστήριο, στα Κάτω Πατήσια. Σίγουρα ένα Palmos Gym Ladies βρίσκεται δίπλα σου!

Γιατί η ζωή είναι Palmos….

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: 
Κ.Πατήσια - Στρ. Δαγκλή 49 Τηλ. 210 83 17 654
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 
Αιγάλεω - Μάρκου Μπότσαρη 40 Τηλ. 210 53 11 800 
Μενίδι 1ο Ladies - Δημοκρατίας 26 Τηλ. 210 24 77 823 
Αθήνα Ladies - Αλκαμένους 10 Τηλ. 210 82 24 289 
Περιστέρι Ladies - Δωδεκανήσου 1 Τηλ. 211 40 33 726 
Νέα Σμύρνη Ladies - Αχιλλέως 108 Τηλ. 211 41 01 553 
Νέα Ιωνία/Νέα Φιλαδέλφεια ( ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ) - Κιουταχείας 25 Τηλ. 211 40 92 137

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist