Όταν
το εστιατορικό ύφος συναντά το παραδοσιακό
μαγειρευτό φαγητό, ξέρεις ότι τρως στους
babaδes. Ένα μαγειρείο με οικογενειακή
προσέγγιση, αλλά από ανδρική σκοπιά.
Πίσω από τους babaδes βρίσκονται κυριολεκτικά
δύο μπαμπάδες που ένωσαν τις μαγειρικές
τους δυνάμεις για να προσφέρουν το
καλύτερο μπαμπαδίστικο φαγητό!
Οι
δύο μπαμπάδες, ο Αντώνης και ο Χρήστος,
είναι φίλοι εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.
Εκτός από τη φιλία, τούς ενώνει και το
πάθος τους για μαγειρική, από το οποίο
διακατέχονταν πριν ακόμα ξεκινήσουν
να μαγειρεύουν στο εστιατόριό τους. Στο
σπίτι τους μαγείρευαν οι ίδιοι για τα
παιδιά τους, ενώ πλέον συνεχίζουν να
πραγματοποιούν το χόμπι τους στον δικό
τους χώρο στο Κολωνάκι, μαγειρεύοντας
με την ίδια αγάπη για όσους τρώνε στο
μαγειρείο τους, όπως έκαναν και για τα
παιδιά τους.
Καθημερινά
μπαίνουν στην κατσαρόλα τα φρεσκότερα
ελληνικά κρέατα, ψάρια και λαχανικά,
και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές
πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται
βγαίνουν τα νοστιμότερα πιάτα.
Αργομαγειρεμένο μοσχαράκι κοκκινιστό
σερβίρεται μετά την vegetarian κρεμμυδόπιτα
των babaδων. Ελληνικό λαβράκι σε φιλέτο
με σάλτσα prosecco συνοδεύεται από βραστά
λαχανικά. Εδώ απολαμβάνουμε το γνωστό
και αγαπημένο μας μοσχαράκι γιουβέτσι,
αλλά και vegan κολοκυθόσουπα με φασκόμηλο
και γάλα καρύδας, ένα πιάτο πραγματικό
έργο τέχνης!
Κάθε φορά που οι babaδes βρίσκονται στην ίδια κουζίνα, μια "κόντρα", γεμάτη γέλια και πειράγματα ξεκινά. Αυτές τις αξίες, την ευχάριστη διάθεση και τα χαμόγελα βρίσκουμε κι εμείς στους babaδes. Καθόμαστε στον χώρο τους, παίρνουμε το γεύμα μας take away ή παραγγέλνουμε με delivery. Όπως και να το κάνουμε, γευόμαστε τις ίδιες νοστιμιές στις καλύτερες τιμές!
created with
WordPress Website Builder .