Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Το κατάστημα Τέντες Γκίνης Παναγιώτης είναι γνωστό στη γειτονιά της Κυψέλης από το 1977. 
Μια οικογενειακή επιχείρηση, γέννημα-θρέμμα κυψελιώτικη, όπως και ο ιδιοκτήτης της, καθώς από το άνοιγμά της και μέχρι το 2014 λειτουργούσε στην οδό Δοϊράνης, απ’ όπου μεταφέρθηκε στην οδό Κερκύρας. 

Υφάσματα ελληνικά, ολλανδικά και ιταλικά ντύνουν το σπίτι ή την επιχείρησή μας. Μονόχρωμα, floral, ριγέ ή με μοτίβα; Η επιλογή σχεδίων είναι πραγματικά δύσκολη, αφού οι Τέντες Γκίνης Παναγιώτης διαθέτουν περίπου 100 διαφορετικά σχέδια. 

Συμβουλευόμαστε τους ειδικούς για τον κατάλληλο τύπο υφάσματος των τεντών μας ανάλογα με τις ανάγκες μας. Ακρυλικά, πολυεστερικά και πολυεστερικά blackout που δίνουν μεγαλύτερη σκίαση και περισσότερη δροσιά.

Εκτός από την τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, όπως πέργκολες, τέντες με σπαστούς βραχίονες και ηλεκτρικές τέντες με φωτοκύτταρα και ανεμούριο, οι Τέντες Γκίνης Παναγιώτης αναλαμβάνουν επιπλέον την επισκευή και το πλύσιμο των τεντών μας. Μάλιστα, παρέχεται 7ετή γραπτή εγγύηση για τα υφάσματά τους και 5ετή γραπτή εγγύηση για τα εξαρτήματα και τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς σε περίπτωση τοποθέτησής τους. 

Οι Τέντες Γκίνης Παναγιώτης εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και απευθύνονται όχι μόνο σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Πλαστικό PVC και διάφανη ζελατίνα είναι απαραίτητα σε καταστήματα, όπως οι καφετέριες, για να προστατεύονται από το κρύο οι εξωτερικοί ή ημιυπαίθριοι χώροι κατά τους χειμερινούς μήνες. 

Μετά από 45 χρόνια εμπειρίας, οι Τέντες Γκίνης Παναγιώτης συνεχίζουν να εξυπηρετούν με το ίδιο μεράκι τον κάθε πελάτη ξεχωριστά για ό,τι αφορά τα συστήματα σκίασης. Τους εμπιστευόμαστε και μας το ανταποδίδουν!   

Για τέντες που κρατούν μια ζωή και μας προστατεύουν…       
- Το πλύσιμο μίας τέντας πρέπει να γίνεται κάθε οχτώ χρόνια, για να καθαρίζει το ύφασμα μέσα-έξω από το καυσαέριο και από τυχόν μύκητες που έχουν αναπτυχθεί.

- Τα συστήματα σκίασης συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μία τέντα λειτουργεί παράλληλα και «μονωτικά» προσφέροντας περισσότερη δροσιά μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι και περισσότερη ζέστη το χειμώνα, αφού ο τοίχος στον οποίο είναι τοποθετημένη η τέντα προστατεύεται από τον ήλιο και το κρύο αντίστοιχα. Γι' αυτό και το καλοκαίρι το air-condition δεν αποδίδει αν μία τέντα δεν είναι κατεβασμένη, γιατί ζεσταίνονται οι τοίχοι!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist