Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Το Mother's Ruin άνοιξε λίγο πριν τα πρώτα παγκόσμια lockdowns. Άντεξε όμως με την αγάπη και την στήριξη της γειτονιάς, κάνοντας delivery cocktails σε vacuum και δίνοντας takeaway freddo espresso από ένα παράθυρο.

Το όνομά του βγήκε αυθόρμητα σ' ένα brainstorming και η ιστορία του πηγαίνει πίσω γύρω στο 1730 όπου στην Βρετανία οι γυναίκες πίνανε πλέον δημόσια μαζί με τους άντρες και η προτίμηση στην κατανάλωση του gin πήρε τέτοιες διαστάσεις που η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει περιοριστικά μέτρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αγάπη για το gin της εργατικής τάξης κυρίως του Λονδίνου να συνεχίσει underground και να μείνει στην ιστορία ως Gin Craze εποχή.

Στο Παγκράτι του σήμερα, το dreamteam του Mother's Ruin έχει πολύ ωραία διάθεση, αγαπάει τα aesthetics και στηρίζει το work ethic. 

Ένα τέλειο teamάκι τόσο κυριλέ, όσο επιβάλλει ο επαγγελματισμός τους και τόσο punk, όσο προτάσσει η αντίληψή τους.

Τις πρωινές ώρες σερβίρει speciality καφέ που καβουρδίζεται με αγάπη από την Roasters Kolektiva και οι θαμώνες προτιμούν Americano και Cold Brew, καθώς και σπιτική λεμονάδα με ginger και ζεστή κουβερτούρα bitter σοκολάτας. 

Επίσης θα βρείτε μια μικρή, αλλά εκλεκτή ποικιλία από χορταστικά φρέσκα sandwiches σε πολύ καλές τιμές για όλες τις διατροφικές συνήθειες.

Πληροφορίες 21 6070 1280

Βρυαξίδος 9, Παγκράτι 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist