Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Η πολύχρωμη γειτονιά των Εξαρχείων έχει το δικό της ιδιαίτερο μπακαλοπωλείο. Με μία essence από τα παλιά, το ζεστό μαγαζάκι που ακούει στο όνομα «Πιπέρι στο στόμα» έχει βαλθεί να γεμίσει τα ντουλάπια της κουζίνας μας με κάθε είδους προϊόν που θα νοστιμέψει τα πιάτα μας ή θα φέρει ισορροπία στη διατροφή μας. 

Έτσι, στα γυάλινα βαζάκια και τα ξύλινα ράφια του βρίσκουμε μπαχάρια όλων των ειδών από απίθανους τόπους προέλευσης, καρυκεύματα και superfoods για να δημιουργήσουμε την ιδανική διατροφή ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Τα ράφια του «Πιπέρι στο στόμα» κρύβουν εκπλήξεις που είναι αδύνατο να χωρέσουν σε μερικές γραμμές

Πάνω από 50 διαφορετικά τσάγια και βότανα μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Γης, ενώ η ποικιλία μανιταριών (ακόμη και σε σούπα) κάνει τη διαφορά. 
Ξηροί καρποί, δημητριακά, βρώμη και αποξηραμένα φρούτα συνδυάζονται ιδανικά για το καλύτερο πρωινό, ενώ τα όσπρια, τα ρύζια, τα ριζότα, τα μακαρόνια προσφέρουν την καλύτερη βάση για συνταγές που κλέβουν τις καρδιές μας. Γενικά, τα ράφια του «Πιπέρι στο στόμα» κρύβουν εκπλήξεις που είναι αδύνατο να χωρέσουν σε μερικές γραμμές.

Αξίζει να επισκεφθείτε το χώρο ώστε να ανακαλύψετε όσα τραβάει η όρεξή σας και να παρασυρθείτε σε μια πολύχρωμη και μυρωδάτη γευστική βόλτα. Άλλος ένας λόγος να βρεθείτε εκεί είναι οι άνθρωποι του χώρου. 
Χαμογελαστοί, με γνώση πάνω στο αντικείμενο, προσφέρουν και συμβουλές για μαγείρεμα ή δικές τους συνταγές που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στην τέχνη της δημιουργίας ενός ζεστού ή κρύου πιάτου.   

Πιπέρι στο στόμα

Ιπποκράτους 125, Εξάρχεια 

Τ: 21 1740 8838

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist