Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Το κοντό μαλλί έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και το Kerk’s Barbershop το γνωρίζει πολύ καλά! Γι’ αυτό και οι άντρες εμπιστεύονται την αλάνθαστη οπτική των κουρέων του Kerk’s Barbershop, οι οποίοι προτείνουν κουρέματα που ταιριάζουν ιδανικά ανάλογα με το κάθε σχήμα προσώπου.

Δύσκολα θα βρεις άλλον να γνωρίζει τόσο καλά από προσωπομετρία, χαρακτηριστικά κεφαλιού, αλλά και φύτρες μαλλιών. 

Fades -όπως ονομάζεται η τεχνική του σβησίματος στα κοντά μαλλιά-, ξύρισμα, ή λίγο πιο μακρύ κούρεμα με φράντζες: Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις, οι κουρείς του Kerk’s Barbershop όχι μόνο το κάνουν πραγματικότητα, αλλά θα σου δείξουν και πως να το διατηρήσεις το ίδιο εντυπωσιακό και μόνος σου στο σπίτι. Δώσε κίνηση στο μαλλί σου υπό την καθοδήγηση των ειδικών του Kerk’s Barbershop και νιώσε τον αέρα της ανανέωσης να σε κατακλύζει.

Η περιποίηση κατεβαίνει προς το πρόσωπο. Shave γραμμές αναδεικνύουν τις γωνίες του προσώπου, ενώ το trimming της γενειάδας ακολουθεί η περιποίηση με balm ή λάδι, για αξεπέραστη απαλότητα. Μάλιστα, η ομάδα του Kerk’s Barbershop σου προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και του τριχωτού σου. 

Εάν προτιμάς το τριμάρισμα αντί για το ξύρισμα των γενιών, τότε θα χρειαστείς το ανάλογο προϊόν για ενυδάτωση και απολέπιση ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει ενυδάτωση κι απολέπιση, αφέσου στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Kerk’s Barbershop κι άσ’ τους να κάνουν τα μαγικά τους!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist