Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Μπάρα από τις αυθεντικές, τις παρεΐστικες, από αυτές που κανένας δεν καταλήγει να πίνει μόνος το ποτό του. Το μπαρ των Εξαρχείων του οποίου το όνομα είναι εμπνευσμένο από την αριστουργηματική ταινία του Κεν Λόουντς άνοιξε τις πόρτες του πριν κάποια χρόνια κι από τότε έχει αποκτήσει θαμώνες φανατικούς.

Στο Jimmy’s Hall οι τζαζιές παίζουν πιο χαμηλά ώστε οι κουβέντες να έχουν ελαφριά μουσική υπόκρουση, χωρίς να εμποδίζονται από φασαριόζικα ντεσιμπέλ.

Από το πρωί ανοίγει για καφέ, χειροποίητα σάντουιτς και γλυκά, μοσχομυριστές σοκολάτες που ζεσταίνουν μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όσο πέφτει η νύχτα, τα ποτήρια γεμίζουν σιγά σιγά με classic καθαρά ποτά και cocktails και όλες οι παρέες μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας μια παρέα με «αρχηγό» τον μπάρμαν που γεμίζει εγκάρδια και γενναιόδωρα τα ποτήρια! 

Στο Jimmy’s Hall οι τζαζιές παίζουν πιο χαμηλά ώστε οι κουβέντες να έχουν ελαφριά μουσική υπόκρουση, χωρίς να εμποδίζονται από φασαριόζικα ντεσιμπέλ. 

Γι’αυτό έχει γίνει ένα στέκι κλασικό, όπου μπορείς να σκάσεις για ποτό μόνος σου και να καταλήξεις με μικρότερες ή μεγαλύτερες παρέες να λέτε τα προσωπικά σας, λες και γνωρίζεστε χρόνια. 

Σημείο αναφοράς, αγαπητό από τη γειτονιά και όχι μόνο, οι ιστορίες που έχουν διαδραματιστεί γύρω από την μπάρα του Jimmy’s Hall είναι από αυτές που αξίζει να θυμάσαι. Χιούμορ, παρηγοριά, χαλάρωση, «Μαζί». Στην υγειά μας!

Πληροφορίες 213 03 76 639

Ιπποκράτους 146, Αθήνα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist