Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

ΟΙΚΙΑ σημαίνει ΟΙΚονομική Ιδιωτική Ανάθεση. Στην πραγματικότητα όμως, σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα: ένα οικογενειακό μαγαζί που πάει κόντρα στις απρόσωπες επιχειρήσεις που κατακλύζουν τις μεγαλουπόλεις. Ένα μαγαζί που από το 2008 προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ενοίκους κάθε πολυκατοικίας, απαλλάσσοντάς τους από σκοτούρες κι επιπλέον τρέξιμο. Γιατί όσοι μένουν σε πολυκατοικία σίγουρα θα γνωρίζουν ότι η διαχείρισή της δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η ΟΙΚΙΑ λοιπόν αναλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που αφορά τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας. Έκδοση και μοίρασμα κοινόχρηστων που γίνεται μια φορά τον μήνα, με τρόπο που να εξυπηρετεί ξεχωριστά τον κάθε ένοικο.

Πώς γίνεται αυτό; Άνθρωπος από την ΟΙΚΙΑ περνά από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας πόρτα-πόρτα για την είσπραξη των κοινόχρηστων. Αλλά και σε περίπτωση που κάποιος ένοικος δεν μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι του εκείνη την ώρα, έχει την ευχέρεια είτε να περάσει από το φυσικό κατάστημα της ΟΙΚΙΑ στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, είτε να κάνει κατάθεση του ποσού στην τράπεζα που τον εξυπηρετεί.

Εκτός από την πληρωμή των λογαριασμών, η ΟΙΚΙΑ αναλαμβάνει τη διευθέτηση κάθε ζητήματος που προκύπτει στην πολυκατοικία. Συνεργαζόμενα συνεργεία καθαρισμού κάνουν τους κοινόχρηστους χώρους να αστράφτουν, έπειτα από συνεννόηση με τους ενοίκους φυσικά. Χάλασε το ασανσέρ; Κανένα θέμα! Συνεργάτες τεχνικοί επιλύουν αμέσως το πρόβλημα. Ακόμα και για κάθε ζημιά που μπορεί να υπάρξει στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος, οι ένοικοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΟΙΚΙΑ για να τους παρέχει έναν από τους αξιόπιστους συνεργαζόμενους τεχνικούς και το πρόβλημα πάει! 

Και το καλύτερο; Η ΟΙΚΙΑ εξυπηρετεί και τα Σαββατοκύριακα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist