Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Τα vintage ρούχα δεν είναι απλά υφάσματα. Κουβαλάνε ιστορίες, είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσεις και να αισθανθείς. Τα χρώματα, τα σχέδια, τα ιδιαίτερα πατρόν και τα πολύ καλής ποιότητας υφάσματα μιλάνε από μόνα τους και μας εκπλήσσουν με τον αέρα παρελθόντος που εκπνέουν.

Μας καλούνε να ψάξουμε και να πειραματιστούμε στυλιστικά. Για τη Χριστιάνα, με σπουδές πάνω στο θέατρο και στη μόδα, η δημιουργία ενός τέτοιου μαγαζιού ήταν μονόδρομος! Hotsy Totsy λοιπόν, που στην αργκό σημαίνει αυτό που είναι ελκυστικό, που τραβάει το μάτι! 

Εδώ μπορείς να βρεις μικρούς θησαυρούς που μπορούν να ταιριάξουν υπέροχα με τα σύγχρονα κομμάτια, αλλά μπορείς να φτιάξεις και ένα σύνολο εξ’ ολοκλήρου από άλλη δεκαετία.

Αν θέλεις να δώσεις μία ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σου, αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, αν θέλεις πάντα να ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα, τότε στο Hotsy Totsy μπορείς να πάρεις το χρόνο σου, να σκεφτείς και να βρεις αυτό που μπορεί να μη φανταζόσουν καν ότι θες! 
Η Χριστιάνα εννοείται πως μπορεί να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

Όλα τα ρούχα είναι ένα προς ένα διαλεγμένα και σε πολύ καλή κατάσταση. Κλείνουν το μάτι στο χρόνο, στη λογική της ανακύκλωσης και στο sustainable fashion και γίνονται τόσο οχήματα fashion και στυλ όσο και μιας ολόκληρης λογικής για την προστασία του περιβάλλοντος. 
Το φοβερό είναι ότι επειδή μέσα στην κάθε επόμενη μόδα θα βρεις στοιχεία της προηγούμενης, οι περασμένες εποχές που μπλέκονται μέσα σε πατρόν και σχέδια, κάνουν με ένα μαγικό τρόπο το vintage ρούχο να είναι απόλυτα μοντέρνο! 

Hotsy Totsy

Ιπποκράτους 77-79, Εξάρχεια 

Τ: 21 0360 5902

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist