Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Φινέτσα, καλή διάθεση, φαντασία, δημιουργικότητα, χρυσός κι ασήμι συναντιούνται στην πιο elegant γωνιά του Γαλατσίου. Το «Πετράδι» έχει μια πλούσια ιστορία στον χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού που κρατάει από το 1950 και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. 

Πρώτα ξεκίνησε με ειδίκευση στην ωρολογοποιία και έπειτα από πολλά χρόνια συνεχούς αναζήτησης και ανάπτυξης, η δραστηριότητα της εταιρείας διευρύνθηκε επίσης στον χώρο του κοσμήματος. 

Σήμερα, το «Πετράδι» βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς. Συνδυάζοντας βαθιά γνώση, εμπειρία και κυρίως καλλιτεχνική ματιά, το «Πετράδι» προσεγγίζει το σχεδιασμό, την επισκευή και εκτίμηση κοσμημάτων συνολικά.

Καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να συνδέσει την κληρονομιά της επωνυμίας του με μία μοντέρνα αισθητική και σύγχρονη επιχειρηματική δράση. Διατηρώντας συνειδητά τον προσιτό, συνοικιακό του χαρακτήρα, η βιτρίνα του χαρακτηρίζεται από κοσμήματα υψηλής ποιότητας, για καθημερινή χρήση ή για ιδιαίτερες περιστάσεις, ρολόγια και διάφορα αντικείμενα όπως γούρια, στυλό και διακοσμητικά. 

Χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα διάσημων σχεδιαστών, επισκευές, ειδικές παραγγελίες, όλα μπορούν να συμβούν στο «Πετράδι», αρκεί να το ζητήσεις. 

Η ποιότητα των υλικών, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον κάθε πελάτη ξεχωριστά έχει κάνει το «Πετράδι» να ξεχωρίζει και να προτιμάται εδώ και χρόνια από τους λάτρεις του κοσμήματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

https://petradi.com.gr/ 210 2931 260

Λεωφόρος Βεΐκου 10, Γαλάτσι 111 47

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist