Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Από το 2012, το Chic and Beauty έχει γίνει το αγαπημένο Κέντρο Αισθητικής του Περιστερίου, καθώς στον χώρο προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αφού χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Chic and Beauty, εκπαιδεύεται διαρκώς σε κάθε καινούργια εφαρμογή και τεχνική. 

Φυσικά, επειδή η ομορφιά είναι και αντρική υπόθεση, όλες οι υπηρεσίες του χώρου απευθύνονται και σε άντρες και σε γυναίκες. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε περιποίηση σώματος και προσώπου, αποτρίχωση με τρεις διαφορετικές μεθόδους laser, περιποίηση άκρων, χαλαρωτικό και λεμφικό μασάζ είναι μόνο λίγες από τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε έναν όμορφο και λιτό χώρο που σε χαλαρώνει με το που μπεις μέσα στο κτίριο.

Αυτό που επίσης κάνει το Chic and Beauty να ξεχωρίζει είναι η φροντίδα προς κάθε πελάτη. Ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός, προτείνεται συγκεκριμένος κύκλος θεραπειών, τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν το σώμα και το πρόσωπο. 

Σε κάθε περίπτωση, το Chic and Beauty και οι άνθρωποί του είναι δίπλα μας για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες δυνατές τιμές. Για το Chic and Beauty η διαφήμιση είναι ο ίδιος ο πελάτης: να βγαίνει χαμογελαστός και ικανοποιημένος μετά από κάθε θεραπεία. 

Sample Headline

Ανά καιρούς, υπάρχουν σούπερ προσφορές. Βαθύς καθαρισμός, αποτρίχωση με laser, καθαρισμός με διαμάντι, σύσφιξη προσώπου και φυσικό λίφτινγκ με 4d hifu (το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) είναι θεραπείες που θα τις βρείτε στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.
Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα για όλες τις προσφορές και τις αναλυτικές υπηρεσίες. 

https://chicandbeauty.gr/ 210-5777457, 210-5777606, 210-5714424

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist