Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

To Barberian Barber Shop ήρθε να κάνει τη διαφορά στο τοπίο του grooming! Ο Κωνσταντίνος, η ψυχή της επιχείρησης, έχει στο αίμα του την τέχνη του κουρέματος, αφού όλη η οικογένεια ασχολείται επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι. Όπως λέει ο ίδιος «το barbering είναι πια συνήθεια και διασκέδαση»

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του το 2017 και από τότε έχει γίνει στέκι στα Βόρεια Προάστια, με τους πιστούς πελάτες να εμπιστεύονται τυφλά το χέρι του Κωνσταντίνου.

Και οι πιστοί πελάτες δεν είναι μόνο της γειτονιάς, αλλά καταφθάνουν από όλη την πόλη. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το κλίμα ευνοεί τις συζητήσεις, τα «πηγαδάκια» και τις ανταλλαγές σκέψεων και απόψεων. Κυρίως όμως, αυτό που ξεχωρίζει είναι το ίδιο barbering, αφού πρόκειται για μια συνολική εμπειρία χαλάρωσης που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια: τα «sessions» διαρκούν 45 λεπτά ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να γίνει σωστή δουλειά, χωρίς άγχος, στοιχείο που δεν έχει καμία θέση εντός του καταστήματος!

Το παραδοσιακό κούρεμα και ξύρισμα έχουν την τιμητική τους. Ο Κωνσταντίνος δουλεύει το ψαλίδι με δεξιοτεχνία, οι καυτές πετσέτες δίνουν άλλη αίσθηση περιποίησης και φροντίδας, ενώ τα λάδια και τα γαλακτώματα που χρησιμοποιεί ανακουφίζουν και χαλαρώνουν. 

Με όρεξη για δουλειά και πολλές προτάσεις ανάλογα με το στυλ σου, ξέρεις ότι θα ευχαριστηθείς κάθε λεπτό. Επιπλέον, στα ράφια του κουρείου, θα βρεις μία γκάμα 90 και πλέον προϊόντων για περιποίηση και styling στο σπίτι.

https://barberian.gr/ 
(και για online κρατήσεις)
210 28 35 009

Λεωφ. Ηρακλείου 394, Ηράκλειο Αττικής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist