Ανοίγοντας την πόρτα του Andaman αποκαλύπτεται ένας ιδιαίτερα διακοσμημένος χώρος όπου έπιπλα, αντικείμενα και χρώματα φτιάχνουν ένα ανεπανάληπτο, μοναδικό περιβάλλον στην Αθήνα, γεμάτο μυρωδιές και φυσικά γεύση.
Αρωματικό
ρύζι, noodles, μοσχομυριστό curry, τραγανή
πάπια μαζί με άλλα παραδοσιακά πιάτα,
γευστικά ορεκτικά, γλυκά και τα διάσημα
ζεστά και κρύα cocktails.
Δημιουργική προσθήκη, κάθε Τετάρτη, Έλληνες οινοπαραγωγοί προτείνουν τα μοναδικά κρασιά τους σ' ένα πάντρεμα γευσιγνωσίας.
Με γαρίδες, ζωμό από φρέσκο lemon grass, ginger και galangal, φυλλαράκια kaffir lime, γάλα καρύδας και 4 διαφορετικά είδη ταϊλανδέζικων μανιταριών, η συνταγή είναι καταδικασμένη να πετυχαίνει πάντα. Μια έκρηξη γεύσεων και για τον πιο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο. Για όλες τις διατροφικές επιλογές, απλά προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά γίνεται vegan, vegetarian, ακόμα και μία «παμφαγική» σούπα για τους πιο απαιτητικούς κρεατουφάγους.
created with
WordPress Website Builder .