Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Πέντε οικοζυθοποιοί που ξεκίνησαν να ασχολούνται με το home brewing το 2011, ένωσαν τις δυνάμεις τους και κάποια στιγμή έβαλαν μπρος τους βραστήρες και δημιούργησαν το ολόδικό τους ζυθοποιείο στη Μεταμόρφωση.

CAN IS KING

Από την αρχή, η Alea ξεχώρισε για το γεγονός ότι έβαλε την μπύρα σε αλουμινένιο κουτάκι με σκοπό να την διατηρήσει φρέσκια για περισσότερο καιρό, αφού αφενός δεν την επηρεάζει το φως και αφετέρου στο συγκεκριμένο σκεύος αιχμαλωτίζει λιγότερο οξυγόνο. Φυσικά, οι μπύρες τους μπαίνουν και σε βαρέλι!

«ΠΡΑΣΙΝΗ» ALEA

Το κουτάκι δεν επιλέχθηκε μόνο για την καλύτερη συντήρηση, αλλά και για το γεγονός ότι είναι 100% ανακυκλώσιμο και άρα φιλικό προς το περιβάλλον. Με ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση, και οι πέντε της Alea θέλουν να αφήσουν το θετικό τους αποτύπωμα. Εκτός από τα ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούν, κάθε μπύρα τους φέρει ετικέτα με ένα ζωάκι υπό εξαφάνιση. Ψάξτε τα και θα μας θυμηθείτε!

ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ

Η Alea στηρίζει τους πειραματισμούς, αγαπάει την μπύρα και έτσι υποδέχεται νομάδες ζυθοποιούς, βράζοντας πολλές από τις αγαπημένες μας ετικέτες. Εδώ ανακατεύονται οι μπύρες των Radical Way, η 608, η Ρόζα, Ενώ εδώ βράζουν και κάποιες από τις μπύρες τους οι Strange Brew, οι Mustaki και άλλοι. Η συνεργασία φέρνει τα πιο νόστιμα αποτελέσματα!

CORE BEERS & ONE OFF DRINKS

Οι βασικές (core) μπύρες της Alea είναι τέσσερις: ALEA WIT, μία Weiss με φλούδες νεραντζιού και πορτοκαλιού και κόλιανδρο, CALIFORNIA LAGER, η κόκκινη με σήμα κατατεθέν τον παγκολίνο, η ALEA PALE ALE και η συνεργατική με τους Strange Brew Chloe, με το όνομα εμπνευσμένο από τη γάτα. Όσο για τις «συλλεκτικές» που βγαίνουν μία φορά και πρέπει να τις προλάβετε, η σειρά Paradox αυτή την περίοδο υποδέχεται τη Fermi Neipa. Επίσης, για τον εορτασμό των 4 χρόνων της ALEA Brewing Co, υποδεχόμαστε την Jolly, που είναι Sour IPA.

www.aleabrewincgo.gr
Χλόης 87, Μεταμόρφωση | Τ.: 213 00 17 953

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist