Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Με πολύ μεράκι και αγάπη, η Αγγελική, βάζοντας τις προσωπικές της πινελιές στο χώρο αυτό για να τον κάνει ήρεμο, ζεστό και όμορφο, μας παρουσιάζει τις χειροποίητες δημιουργίες της τις οποίες δουλεύει κατά βάση με βελονάκι, μία τεχνική ξεχασμένη για δεκαετίες την οποία ξαναζωντανεύει στην Αθήνα του σήμερα.

Βασικά συστατικά αυτού του χώρου –φανερά και πιο κρυφά– είναι οι σπουδές της στην Καλών Τεχνών, οι αναμνήσεις της από τη γιαγιά της που έπλεκε τα περίφημα σεμεδάκια με βελονάκι, η αγάπη της για τις γάτες (αγαπημένο παιχνίδι τους, το νήμα βεβαίως!) και το ταλέντο της να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια.

Έτσι, στο μαγαζάκι της Σόλωνος, θα βρείτε κοσμήματα, κασκόλ, κορδέλες, στέκες, όλα πλεγμένα ​από τα μαγικά της βελονάκια, 
τα οποία της θυμίζουν τα μολύβια που χρησιμοποιούσε για να ζωγραφίζει!

Και όντως αυτό καταφέρνει να κάνει αφού όλα της τα δημιουργήματα είναι σαν μικροί καμβάδες που περιέχουν χρώματα και σχέδια με τη μόνη διαφορά ότι αυτά, σε αντίθεση με τους πίνακες, μπορούμε να τα φοράμε! Τις κλωστές συνδυάζει με μέταλλα, χάντρες και ημιπολύτιμες πέτρες. 

Στην ουσία αυτό το μαγαζί είναι μία προέκταση της συνήθειάς της να φτιάχνει η ίδια τα δώρα για τους αγαπημένους της ανθρώπους, να τα περιποιείται και να τα χαρίζει με φροντίδα.

Έτσι, μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε στον μικρόκοσμό της και να κάνουμε κι εμείς ένα τέτοιο όμορφο δώρο στους δικούς μας ανθρώπους ή ακόμα και στον εαυτό μας. 

Και για να καταλάβετε πόσο μας νοιάζεται αυτή η κοπέλα, οι τιμές είναι προσιτές για να μπορεί η κάθε γυναίκα που θέλει να αγοράσει κάτι ιδιαίτερο για να νιώσει όμορφα να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό χωρίς δεύτερες σκέψεις. 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist