Έντυπο που διαβάζεται

Site που δεν βομβαρδίζει

Το 7 Jokers είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του κέντρου της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και από μόνο του ένα κέντρο. Από τα πρώτα μπαρ της περιοχής. Τόπος επικοινωνίας και συνάντησης.

Αυτό το πειραγμένο κλασικό μπαρ, στριμωγμένο ανάμεσα σε εμπορικά καταστήματα, γραφεία και παρκαρισμένες μηχανές, δημιουργεί μία σταθερή αξία μέσα στην πόλη.

Λεπτομερής, ζεστή και φευγάτη διακόσμηση. Αγαπημένες φιγούρες πίσω από τα decks και την μπάρα που ξέρεις ότι θα τις βρεις εκεί. 

Ο τελευταίος κατάλογος με τα cocktails φέρει σφραγίδα προελεύσεως ελληνικής και σαφώς πικάντικης: Ήτο καυτή, Πίνα Καυλάντα, ΤάκαΤάκαΤάκα ΤάκαΤάκαΤα και Ήτο Άξιος. 

Το σημαντικό με το 7 Jokers είναι ότι είτε πας το πρωί για τον καφέ, για το σνακ, για το after office ποτό σου, για το βραδινό cocktail ή την μπύρα σου, ακόμη κι αν περάσεις για ένα σφηνάκι στο όρθιο, νιώθεις κομμάτι μιας μεγάλης παρέας που συνεχίζει τη διαδρομή στην ιστορία από το 2006, αλλά κάθε μέρα ξεκινάει και μία καινούρια. 

Και κάπως έτσι, αυτό το πειραγμένο κλασικό μπαρ, στριμωγμένο ανάμεσα σε εμπορικά καταστήματα, γραφεία και παρκαρισμένες μηχανές, δημιουργεί μία σταθερή αξία μέσα στην πόλη.

Πληροφορίες 210 32 19 225

Βουλής 7, Σύνταγμα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist